PERSOONSOMSCHRIJVING

Deze ZIJ kandidaat heeft servicegerichtheid hoog in het vaandel staan, zowel naar interne als naar externe klanten toe. Een zeer vriendelijke, loyale man die altijd bereid is om iets tot op de bodem uit te zoeken, hij zal niet rusten tot alles tot in detail klopt. Alles voor de klant! Hij is administratief en boekhoudkundig zeer ervaren en werkt snel en secuur. Een fout in zijn werk komt niet voor, iets wat in deze functie natuurlijk erg belangrijk is. Hij is een expert in zijn werk, een échte financieel specialist!

GEWENSTE FUNCTIE

Financieel medewerker / specialist (interim)

KANDIDAAT

51 jaar, woonachtig in Amsterdam

WERKERVARING

De laatste jaren is hij vooral werkzaam geweest als specialist bij het afrekenen van de servicekosten naar de huurders toe; dit heeft hij gedaan bij diverse Woningcorporaties in met name de regio Amsterdam. In deze functie hoorde onder andere het analyseren en bepalen van de resultaten op de servicekosten, alsmede het controleren van het grootboek tot zijn taken. Door zijn jarenlange ervaring is hij erg bedreven in de forcasting op het gebied van service kosten.

Daarnaast heeft hij veel ervaring met het voeren van de financiële administratie van verschillende soorten bedrijven in verschillende branches. Hierbij valt te denken aan alleen controle werkzaamheden, maar ook het voeren van de administratie van begin tot eind.

WENSEN

Als interimmer is hij flexibel en snel inzetbaar voor diverse financieel administratieve opdrachten.  Hij is op zoek naar een omgeving waar hij met zijn kennis en kunde anderen optimaal kan ondersteunen. Naast uitvoerende werkzaamheden is deze persoon sterk in het meedenken over bestaande processen binnen de administraties. Daarnaast is hij goed in het analyseren van de cijfers en kan hij op basis van die cijfers het management adviseren.

Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, daar hij kantoor aan huis heeft.

BESCHIKBAARHEID

Per juni 2020

AANTAL UREN

32 – 40 uur

Zoekt u ook zo’n goede Financieel medewerker / specialist? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op  020 6888 499.

Benieuwd naar onze andere beschikbare ZIJ toppers check ze dan allemaal hier.