PERSOONSOMSCHRIJVING

Deze dame  is een Office Manager pur sang. Ze straalt een en al rust uit. Je krijgt direct een goed gevoel bij haar. Ze is toegewijd, iemand die ergens 100% voor gaat. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ze houdt overal rekening mee. Ze weet heel goed dat je als Office Manager veel ad-hoc taken op je bord krijgt, daar krijgt zij enorm veel energie van! Ze is graag druk bezig en kan goed omgaan met een hoge werkdruk. Ze is een fijne en warme collega, ze kan zich goed concentreren en werkt hard. Tegelijkertijd beschikt ze over een gezonde dosis humor.

GEWENSTE FUNCTIE:

Office Manager

KANDIDAAT

32 jaar, woonachtig in Amsterdam

WERKERVARING

Zij heeft al enige jaren werkervaring als Office Manager. Deze ervaring heeft ze onder andere opgedaan bij een financiële instelling waar ze ook deels HR support deed voor de Benelux en Duitsland. Als laatste heeft ze gewerkt bij een vastgoed ontwikkelaar.

Haar werkzaamheden zijn heel allround. Aanspreekpunt in-en extern, agendabeheer directie en vergaderruimtes, organiseren (lunch)meetings, organiseren van uitjes, ondersteunen vier directies, facilitair (voorraadbeheer/office verzorging), ondersteunen projectontwikkelaars, diverse administraties, ontvangen van de gasten, dagelijkse lunch verzorgen, relatiebeheer leveranciers, ondersteuning HR Management, bewaken/verbeteren processen zowel office als HR-Kantoor verhuizingen verzorgen, bewaken ziekteverzuim, nieuw personeel verwelkomen en opvangen, loonadministratie en bonussen verwerken, bewaken bedrijf ’s appartementen en auto’s, up to date houden van personeelsinformatiesysteem, vluchten en hotels boeken, opstellen van offers en arbeidsovereenkomsten, administratieve verwerking van inkomend en uitgaand personeel, recruitment, vacatures bijwerken en plaatsen, sollicitatiegesprekken inplannen, via uitzendbureaus en LinkedIn sollicitanten werven.

Kortom als deze dame niet heel allround is!

WENSEN

De functie van Office Manager past haar heel erg goed. Hierin wil ze verder groeien.

Haar  ideale baan is uitdagend, veelzijdig en nog steeds leerzaam. Aan het einde van een drukke werkdag wil ik met een tevreden en voldaan gevoel naar huis gaan.

BESCHIKBAARHEID

Per direct

AANTAL UREN

32 – 36 uur per week

Zoekt u ook zo’n goede Office Manager? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.