ZIJ vindt de
ideale kandidaat
Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy

ZIJ is een bureau gespecialiseerd in secretarieel en administratief personeel (m/v) binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy in Amsterdam en omgeving.

ZIJ bemiddelt in kandidaten (m/v) die op zoek zijn naar hun ideale vaste baan en daarnaast beschikt ZIJ over een groep flexibele kandidaten die graag tijdelijk aan het werk willen via ZIJ. Deze kandidaten zijn niet op zoek naar vastigheid en kunnen zich committeren voor een vooraf afgesproken periode.

 

Snel de ideale kandidaat voor een functie vinden. Het kan.

“Een geweldige collega erbij dankzij betrokken experts”

Het werving- en selectieproces bij het vinden van nieuwe medewerkers is een intensieve klus. Van de vacature opstellen tot de meest geschikte kandidaat kiezen, dat kost tijd. Gelukkig is er dan ZIJ. Het werving- en selectiebureau dat al jaren de ideale combinatie vormt met de Amsterdamse advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. Met succes voorzien zij kantoren, van groot tot klein, in een breed scala aan ondersteunende functies. Maar hoe doen ze dat precies? Lees hier verder.

Ik zoek personeel

ZIJ werkt graag samen met bedrijven die op hun beurt het verschil gaan maken voor de kandidaten van ZIJ. Bedrijven die veel waarde hechten aan de persoon die ze aan willen nemen. Bedrijven die beseffen dat persoonlijkheden bij elkaar moeten passen.

Ik zoek werk

ZIJ neemt de tijd om te inventariseren in waar iemand naar op zoek is. Dit geldt zowel voor de klanten van ZIJ als voor de kandidaten van ZIJ. Waar nodig helpt ZIJ met advies, zodat het ideaalplaatje duidelijk wordt. Hierin maakt ZIJ het verschil!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Graag op de hoogte blijven van ons laatste nieuws en onze vacatures? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.