ZIJ werving & selectie
interim-secretaresse-amsterdam
DE IDEALE INTERIM / ZZP PROFESSIONAL

Ben je een secretaresse, maar ben je niet op zoek naar vastigheid, informeer dan naar de interim vacatures van ZIJ. Deze vacatures zijn voor een bepaalde tijd om bijvoorbeeld een vakantie of zwangerschapsverlof op te vangen. Onze ideale interim professional is flexibel en je committeert je voor een vooraf afgesproken termijn. Doordat jij doet waar jij goed in bent, kunnen onze klanten zich juist focussen op waar zij goed in zijn. In jouw ideale baan als interim professional denk je mee en vooruit. Word je goed betrokken bij de gang van zaken, dan weet jij al snel genoeg en zorg je dat het geregeld wordt. Hier haal jij voldoening uit. Je werkt graag in een omgeving waar jouw collega’s passie hebben voor hun werk en waar, naast hard werken, ook tijd is voor ontspanning. Het liefst samen met collega’s die oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn, waarmee je kan lachen en af en toe stoom kan afblazen. Een uitdaging ga je met plezier aan en je bent van toegevoegde waarde voor het bedrijf.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale opdracht als interim secretaresse te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening  en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze interim professionals en hen echt willen leren kennen zodat we goed weten wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale opdracht. Als het gaat om de match tussen de ideale interim professionals en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor interim professionals.

WAAROM WERKEN MET ZIJ?

Met ZIJ werk je samen met een ervaren bemiddelingsbureau voor interim professionals. Het team heeft de kwaliteit van de kandidaat én de werkgever hoog in het vaandel. Alle medewerkers gaan tot het uiterste voor de interim professionals.

OPEN

ZIJ blijft in contact met haar interim professionals. Het is niet de bedoeling dat jij achter ontbrekende gegevens aan moet of niet weet wat de stand van zaken is. We zijn jou graag voor. Daarnaast zijn wij transparant over het totale interim tarief en welk deel hiervan de bureaumarge is. Binnen drie werkdagen betalen wij jouw factuur. Deze kan je ons per twee weken of per maand toesturen.

PERSOONLIJK

ZIJ ként haar interimmers en weet daardoor de perfecte match voor de interim professional en de opdrachtgever te maken. Benieuwd naar opdrachtgevers en interimmers die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ beoordelingen.

Daar onze interim vacatures vrij snel worden ingevuld door de consultants van ZIJ komen deze zelden online of in de socials. Bij vacante interim vacatures benaderen we als eerste ons netwerk van ZZP-ers en interim professionals die bij ZIJ staan ingeschreven. Zit iedereen in een opdracht, dan wordt een interim opdracht zichtbaar. Als je interesse hebt om je in te schrijven bij ZIJ om als eerste op de hoogte te zijn van onze interim vacatures neem dan contact met ons op via info@zijmaakthetverschil of 020-6888499. Wij maken graag kennis met jou en laten jou graag ervaren wie wij zijn.