ZIJ werving & selectie
vacatures-advocatuur-amsterdam
Ben jij de ideale kandidaat voor een ondersteunende functie vacature in de advocatuur?

ZIJ matcht jou aan de werkgever die bij jou past

De ideale juridisch ondersteuner

Ben je toe aan een nieuwe uitdagende baan in het juridische werkveld, bekijk dan al onze vacatures voor ondersteunende functies in de advocatuur. De juridische vacatures van ZIJ zijn veelal bij de grotere (internationale) advocatenkantoren en trust, accountancy en consultancy dienstverleners. Als juridisch secretaresse op zo’n groot internationaal kantoor, sta jij klaar voor jouw eigen team van juristen in de breedste zin. Zo houd jij je onder andere bezig met het onderhouden van contact met cliënten, agendabeheer en -planning, declaraties, het uitwerken van juridische documenten, postbehandeling en het editen van teksten. Onze ideale kandidaat heeft ervaring binnen een juridische praktijk óf de zakelijke dienstverlening en een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.  Als juridisch ondersteuner wordt een gezonde dosis zelfstandigheid en proactiviteit van jou verwacht. Je bent zeer servicegericht, stressbestendig en accuraat en deelt graag je goede ideeën als het aankomt op het verbeteren en efficiënter inrichten van werkprocessen.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als juridisch ondersteuner te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening  en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Zo weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale juridisch ondersteuner en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor juridisch ondersteuners.

“Ik vond het een hele fijne samenwerking en kom binnenkort graag een bloemetje bij jullie langsbrengen op kantoor!” – Shalini, gestart als Legal Assistant bij een groot trustkantoor

Waarom werken met ZIJ?

De juridisch ondersteuners en de werkgevers die werken met ZIJ doen dit niet voor niets. ZIJ weet namelijk heel goed met wie ze werken en bij wie de ideale kandidaat of werkgever het beste past. Dit heeft alles te maken met het écht kennen van alle partijen.

Transparant

ZIJ staat in nauw contact met haar juridisch ondersteuners. Je kunt bij het team terecht met al je vragen, maar ze nemen ook geregeld contact met jou op. Gewoon om te vragen hoe het met je gaat, maar ook om je een update te geven.

Persoonlijke band

ZIJ ként haar kandidaten en weet dus heel goed welke juridisch ondersteuner de ideale kandidaat is voor een functie. Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze juridische vacatures

Voor een overzicht van al onze juridische vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op onze vacature pagina . ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op: 020-6888499 / info@zijmaakthetverschil.nl. Ellen is bij ZIJ verantwoordelijk voor alle secretariële en administratieve functies binnen de Advocatuur. We maken graag kennis met je!