ZIJ werving & selectie
vacatures-consultancy-amsterdam
Hier vind je de ideale vacature voor ondersteunende functies in consultancy

ZIJ maakt het jou makkelijk jouw ideale baan te vinden

De ideale consultancy support medewerker

Haal jij voldoening uit het ondersteunen van collega’s bij een consultancybedrijf en ben je op zoek naar een mooie en uitdagende baan? Bekijk dan eens de vacatures voor ondersteunende functies in de consultancy branche van ZIJ. De ideale consultancy Support kandidaat ontzorgt het team zodat zij zich kunnen concentreren op hun adviserende taken voor de klanten. Je stort je op inhoudelijke administratieve werkzaamheden. Dit doe je zelfstandig, maar wel binnen een team. Je voelt je verantwoordelijk en wil je werk altijd zo optimaal mogelijk doen. Met alle deadlines en verschillende projecten kan het nog wel eens hectisch worden. Jij geniet daar juist van en hebt alle touwtjes in handen. Je zorgt dat alles voor het team op rolletjes loopt. Wat jij belangrijk vindt, krijgt veel aandacht en je werkt netjes en precies. En hoe druk je het ook hebt, je blijft helder communiceren naar iedereen zodat zij ook weten waar ze aan toe zijn.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als ondersteuner in de consultancy te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening  en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Zo weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale ondersteuner en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor ondersteuners in de consultancybranche.

“We hopen nog lang zaken met jullie te kunnen doen, want de meiden die nu bij ons zitten zijn top!”  – Ingrid, opdrachtgever bij een consultancybedrijf

Waarom werken met ZIJ?

Hoe fijn is het wanneer je op zoek bent naar jouw ideale baan, dat je een team van professionals achter je hebt staan? Een team dat er alles aan doet om jou aan die baan in de consultancy te helpen. Samen bereik je meer.

Open

Bij ZIJ kun je ervan uit gaan dat de medewerkers handelen in jouw belang. Jij staat voorop. Het team is open en vertelt je waar je aan toe bent en houdt je goed op hoogte.

Voor jou

Een van de redenen waarom het team van ZIJ zo goed is in wat ze doet, is dat we de kandidaten écht kennen. Daardoor kunnen we voor jou de ideale match maken voor een ondersteunende functie in de consultancybranche. Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze ondersteunende consultancy  vacatures

Voor een overzicht van al onze ondersteunende consultancy vacatures in Amsterdam en omstreken. kijk je op onze vacature pagina . ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op: 020-6888499 / info@zijmaakthetverschil.nl. Catalijn is bij ZIJ verantwoordelijk voor alle secretariële en administratieve functies binnen de consultancy, accountancy en de fiscale advieskantoren. We maken graag kennis met je!