ZIJ werving & selectie
Administratief medewerker

Jij bent vast op zoek naar de ideale vacature voor een administratief medewerker

ZIJ helpt jou aan de ideale baan

De ideale administratief medewerker

Word jij vrolijk van het tot in de puntjes op orde houden van een administratie en ben je op zoek naar een mooie baan bij een bedrijf dat bij jou past van ZIJ. De ideale administratief medewerker is meestal de kalmte zelf. Je kunt overzicht houden als geen ander en hebt je prioriteiten op orde. Je staat bekend om jouw gestructureerde manier van werken, inclusief afstreeplijstjes. Je werkt dagelijks met het MS Office pakket en vooral Excel kent geen geheimen voor je. Ook ben je een onderzoekend type. Je zoekt zaken graag tot in de puntjes uit zodat je werk van hoge kwaliteit is. Dit alles doe je natuurlijk niet alleen. Als administratief medewerker werk je graag in een team en samen ga je voor het beste resultaat.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als administratief medewerker te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Zo weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale administratief medewerker en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor administratief medewerkers.

Waar werk jij binnenkort als administratief medewerker?

“Ik vind het altijd leuk om in contact te blijven met ZIJ. Het is bij mijn zoektocht naar een mooie baan bij geen enkel werving- en selectiebureau zo goed geweest als bij jullie. Jullie blijven de echte toppers, hoor!” – Sharda, werkzaam bij een financiële dienstverlener.

Waarom werken met ZIJ?

Twee weten meer dan een, toch? Samenwerken met ZIJ betekent zelfs dat je een heel team achter je hebt staan. Zij gaan tot het uiterste voor jou en laten jou als administratief medewerker kennismaken met werkgevers die echt bij jou passen.

ZIJ maakt het waar

Wat ZIJ belooft, wordt waargemaakt door het team. De ideale kandidaat voor de ideale baan bestaat en jouw contactpersoon doet er alles aan om voor jou de ideale administratieve functie te vinden.

Persoonlijke touch

Persoonlijk, met respect en gericht op het beste resultaat voor iedereen. ZIJ gaat met haar kandidaten en opdrachtgevers om zoals we zelf ook behandeld willen worden.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze administratief medewerker vacatures

Voor een overzicht van al onze administratief medewerker vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op . We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale administratief medewerker?

Ben je juist op zoek naar een goede administratief medewerker? Neem dan contact op met ZIJ via info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy