ZIJ werving & selectie
vacatures-advocatuur-amsterdam
Advocatuur

Ellen is bij ZIJ verantwoordelijk voor alle secretariële en administratieve functies binnen de Advocatuur. Met onze jarenlange ervaring hebben we ons gespecialiseerd in de verschillende functies bij grote, middelgrote en kleine advocatenkantoren.

Waarom als advocatenkantoor werken met ZIJ?

De opdrachtgevers binnen de advocatuur die werken met ZIJ doen dit niet voor niets. ZIJ weet namelijk heel goed met wie ze werken en bij wie de ideale kandidaat het beste past. Dit heeft alles te maken met het écht kennen van alle partijen. Wil jij ons ook leren kennen? Ellen vertelt je graag over ons specialisme binnen de advocatuur. Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

“ZIJ = TOP! Alles wat ze zeggen maken ze waar! Leuke meiden, professioneel en zeer betrokken!!” – Saskia,  opdrachtgever binnen de Advocatuur

ZIJ IS DAGELIJKS AAN HET WERK VOOR WERKZOEKENDEN OP HET GEBIED VAN;

Met ons specialisme binnen de advocatuur kunnen wij in verschillende HR functies voorzien. Denk aan ZIJ wanneer je op zoek bent naar een medewerker in de volgende functies op HR gebied:

  • Recruiter
  • HR Backoffice medewerker
  • HR Officer
  • (junior) HR adviseur

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega, of denk je zelf momenteel na over een nieuwe baan en wil je graag binnen deze branches werkzaam blijven of juist de overstap maken, neem dan contact op met Ellen op: 020-6888499. Zij denkt graag met je mee!