ZIJ werving & selectie

ZIJ heeft vacatures voor secretariële en administratieve functies in de advocatuur. Deze juridische vacatures van ZIJ zijn bij verschillende, veelal de grotere, (internationale) advocatenkantoren.

Als juridisch secretaresse op zo’n groot internationaal kantoor, sta jij klaar voor jouw team van juristen in de breedste zin. Zo houd jij je o.a. bezig met het onderhouden van contact met cliënten, agendabeheer en -planning, declaraties, het uitwerken van juridische documenten, postbehandeling en het editen van teksten.

Onze ideale kandidaat heeft ervaring binnen een juridische praktijk óf de zakelijke dienstverlening en een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Als juridisch ondersteuner wordt een gezonde dosis zelfstandigheid en pro activiteit van jou verwacht. Je bent servicegericht, stressbestendig en accuraat en deelt graag je ideeën als het aankomt op het verbeteren en efficiënter inrichten van werkprocessen.

Interesse? Kijk dan snel op https://zijmaakthetverschil.nl/vacatures/ of vraag naar de mogelijkheden bij Gabriëlla en Ellen via 020-6888499 of info@zijmaakthetverschil.nl.