ZIJ werving & selectie

Voel je dat het misschien tijd is voor een nieuwe stap in je carrière, maar durf je niet? Laat me je vertellen waarom het inschakelen van een werving- en selectiebureau jou kan helpen en waarom het een verstandige keuze kan zijn.

Ten eerste begrijpen we dat het nemen van de stap om van baan te veranderen een grote beslissing is, vaak vergezeld van twijfels en onzekerheden. Wij als werving- en selectiebureau kunnen jou begeleiden in dit proces en fungeren als een betrouwbare partner die jouw behoeften en ambities begrijpt.

“Help nu moet ik een cv maken”

Maar ook je onzekerheden als, ‘help nu moet ik een cv maken’ en ‘durf ik nog wel te solliciteren’. Ook daarmee kunnen wij je helpen. Je goed voor te bereiden op je sollicitatie zodat jij alle eventuele angsten allang getackeld hebt 😉. Wij zorgen er voor dat je goed op de hoogte bent over het bedrijf, de functie en je gesprekspartners. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk! Hierdoor sta jij niet voor verassingen en ga je met vertrouwen het sollicitatiegesprek in.

Doordat wij inzicht hebben in wat onze opdrachtgevers zoeken, kunnen wij je ondersteunen bij het presenteren van jouw sterke punten op een manier die jou onderscheidt van andere kandidaten. Met de juiste begeleiding kun je met vertrouwen solliciteren en jezelf op de beste manier presenteren aan potentiële werkgevers.

Nog geen CV, bel gerust

Heb je nog geen cv, bel ons gerust. Wij kunnen alvast aan de slag met jouw ervaring en wensen. Laat jouw snelheid om te reageren op een vacature dus niet afhangen van of je cv al af is😊.

Als ervaren werving- en selectiebureau hebben wij diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en beschikken wij over een uitgebreid netwerk van werkgevers. Zo kunnen wij jou helpen bij het identificeren van nieuwe kansen die aansluiten bij jouw vaardigheden, ervaring en carrièredoelen. Door onze expertise kunnen wij je ook waardevol advies geven over de huidige trends in jouw vakgebied en welke mogelijkheden het beste bij jou passen.

Kijk je juist uit naar een carrière switch, dan gaan we met jou kijken waar jouw ambities nu liggen. Doordat wij onze klanten goed kennen en een goede vertrouwensband hebben opgebouwd kunnen wij ook de perfecte kandidaat zonder de meest perfecte cv voorstellen.

Een ander voordeel van samenwerken met ons als werving- en selectiebureau is dat wij jou kunnen introduceren bij bedrijven waar je anders misschien geen toegang toe had. Wij hebben directe contacten met onze opdrachtgevers en kunnen jouw profiel aanbevelen aan potentiële werkgevers, waardoor je een voet tussen de deur krijgt en jouw kansen vergroot.

Wij besparen jou tijd

Ten slotte kunnen wij jou tijd besparen. Het zoeken naar een nieuwe baan kan een tijdrovend proces zijn, met het doorzoeken van vacatures, sollicitaties en gesprekken voeren. Door met ons samen te werken, kun jij je richten op andere belangrijke zaken, terwijl wij het zoekwerk voor jou doen en jou alleen de beste kansen presenteren.

Onthoud dat het normaal is om gemengde gevoelens te hebben bij het verlaten van je huidige baan, maar soms is het nemen van een risico de moeite waard. Wij kunnen jou helpen om die sprong te wagen en jou begeleiden naar een nieuwe werkplek. Of het nu gaat om ‘meer balans werk en privé’, ‘een veelbelovende carrière’,‘nog een keer switchen voor je pensioen’ of ‘eindelijk die vervelende collega(‘s) achter je te laten’?. Aarzel niet om de stap te zetten en ontdek welke spannende mogelijkheden er voor jou in het verschiet liggen.

Je bent altijd welkom voor een oriënterend gesprek om samen te kijken naar jouw mogelijkheden op het gebied van secretariële, administratieve en ondersteunende vacatures binnen de advocatuurzakelijke dienstverlening en consultancy in Amsterdam en omgeving.