ZIJ werving & selectie

Ja hoor het is weer maandag. Vol weemoed denk je terug aan het weekend. En met lood in je schoenen dirigeerde je jezelf vanochtend naar je werk.

Wat als het anders kon. Als je wél met plezier naar je werk ging. Als je je wél gehoord en gewaardeerd zou voelen door je werkgever. Dan zou die maandagochtend er heel anders uitzien…

Maar voordat je daar bent zie je nog heel wat beren op de weg. Want een nieuwe baan zoeken, dat is niet niets…

Want waar vind je die leuke banen tegenwoordig? En hoe schrijf je een goed CV dat niet direct onder op de stapel belandt? Om over dat hele solliciteren nog maar te zwijgen…

Eén ding is zeker. Als jij niets verandert, dan verandert die maandagochtend ook niet.

7 (hoogstwaarschijnlijke) negatieve gedachten waarom jij NIET gaat switchen van baan.

1.Wat als ik de verkeerde baan kies?

2. Ik durf mijn huidige baan nooit op te zeggen!

3. Ik weet niet wat ik leuk vind.

4. Waar moet ik beginnen, welke functies zijn er allemaal?

5. Ik durf niet te solliciteren.

6. Elke baan heeft toch wel wat, na een tijdje krijg je toch weer hetzelfde  gedonder.

7. Daar ben ik toch te oud voor? 😜

Zou je wel op zoek durven gaan naar jouw ideale baan als je weet dat je stap voor stap begeleid wordt met jouw zoektocht naar dé ideale functie en werkgever? Dat je volledig bij de hand wordt genomen bij alle stappen in dit proces?

Hoe dit er uit ziet? We gaan samen uitgebreid in gesprek zodat we alles weten van jou en jouw wensen. Vervolgens matchen we leuke passende functies en werkgevers met jouw wensenlijstje waarbij jij zelf mag bepalen bij wie je op gesprek wil en bij wie niet. Het wordt tenslotte jouw werkgever, niet de onze😊. En als je wordt uitgekozen om op sollicitatiegesprek te komen, begeleiden en coachen wij jou hier doorheen met onze uitgebreide voorbereidingen. Zo hoef je helemaal niet meer zenuwachtig te zijn voor het gesprek want jij bent voorbereid 👊. Zelfs met het opzeggen van je huidige baan sta je er niet alleen voor, wij helpen je overal doorheen.

Zie je het al beter voor je? Misschien dat je nóg enthousiaster wordt van het volgende:

7 redenen waarom je WEL zou moeten switchen van baan:

1. Je hebt het niet meer naar je zin… zonde! Je bent vaak meer op je werk dan thuis dus zorg dat je op een leuke plek werkt 🥳.

2. Die ene leidinggevende bepaalt toch wel erg veel waardoor de werksfeer is veranderd. Herkenbaar?

3. Er is geen gezellige sfeer, iedereen werkt liever thuis. Collega’s? Welke?

4. Je krijgt niet de ruimte of het vertrouwen om je werk zelf te doen, alles wordt voor je voorgekauwd. Hey hallo jij hebt toch gestudeerd!! 💪

5. Je zou heel graag werk en privé beter willen combineren, dichterbij huis willen werken of meer thuis werken.

6. Je baan is super leuk maar je krijgt niet de waardering hiervoor… zonde! Wordt het niet eens tijd om een werkgever te zoeken die jou wél waardeert?

7. Je wil nog 1x voor je pensioen van functie / werkgever veranderen… doen! Je hebt nog tijd genoeg 😉!

Herken jij jezelf hierin en heb je een berg aan ervaring en kennis maar weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Neem dan eens een kijkje op www.zijmaakthetverschil.nl/vacatures. Spreekt een vacature je aan dan helpen wij je graag verder.

Hoe fijn is het als je eenmaal hebt besloten om op zoek te gaan naar jouw ideale baan, dat je een team van professionals achter je hebt staan? Een team dat er alles aan doet om jou aan jouw ideale baan te helpen. Wij gaan tot het uiterste voor jou en laten je kennismaken met werkgevers die echt bij jou passen.

Dit allemaal zonder dat het jou geld kost. Bedenk je dus vooral wat het je oplevert, want dat is vaak meer dan je denkt.

Lees verder wat wij voor jou kunnen betekenen Waarom werken met ZIJ voor het vinden van jouw ideale baan” 

Gelijk al interesse in een kennismakingsgesprek? Wij komen graag met je in contact: 020 6888 499/ info@zijmaakthetverschil.nl

Catalijn, Els, Jorien, Tara, Ellen, Anneke & Annegien