ZIJ werving & selectie

Als eerste hopen we dat jullie en jullie naasten allemaal gezond zijn. Het is een bijzondere situatie, één waar we met z’n allen hopelijk sterker uitkomen.

Op het moment werken wij bij ZIJ allemaal thuis. Ondanks dat wij allemaal thuiswerken, kun je nog steeds bij ons solliciteren. Wij behandelen onze sollicitaties telefonisch, om vervolgens via bijvoorbeeld Whereby, Zoom of FaceTime een videogesprek in te plannen. Dit om jou beter te leren kennen en zo zeker te weten dat wij aan jouw wensen en eisen kunnen voldoen.

Het aanbod is nu iets kleiner maar wisselt zeker nog. Dankzij de creatieve oplossingen die wij hebben ingezet, kun je gewoon bij ons terecht. Wij zullen er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe baan. Eén waar jij oprecht blij van wordt.

Heb je vragen over solliciteren, een vacature of jouw mogelijkheden? Wij zijn gewoon bereikbaar via het hoofdnummer, 020—6888499. Mochten we allemaal in gesprek zijn, laat dan zeker een bericht achter op onze voicemail. Je kan uiteraard ook bij ons terecht om even bij te praten en jouw ervaring te delen.

Zet hem op in deze bijzondere tijd. Zorg goed voor jezelf en anderen, en blijf vooral doorgaan met solliciteren. Wij kijken uit naar jouw cv!

De meiden van ZIJ