ZIJ werving & selectie
Een duik in de wereld van complexe facturatie.

In de dynamische rol van Urenregistratie-/ Facturatiespecialist ben je de spil in een goed geolied team van consultants. Jouw taak? Het nauwgezet bijhouden van de gewerkte uren per klant en/of expat, en het verwerken van alle prijsafspraken en uitzonderingen. Jij maakt de uitleg achter de factuur op. De basis zijn de gewerkte uren. Door jouw rekenwerk en uitzoekwerk staat alles in deze specificatie. Jij vindt het een uitdaging om vragen als ‘waar komt het factuurbedrag vandaan’ uit te zoeken.

Laten we eens inzoomen op wat deze functie inhoudt en waarom het een sleutelpositie is binnen een organisatie.

Samenwerken met een consultancy team

In deze rol ben je een essentiële schakel in het team van consultants. Je werkt zij aan zij, waarbij jouw focus ligt op het accuraat vastleggen van de gewerkte uren. Deze samenwerking is cruciaal, want op basis van jouw registraties worden uiteindelijk de facturen opgesteld.

Grondige urenregistratie

Maandelijks ben jij verantwoordelijk voor het specificeren van alle gewerkte uren per klant en/of expat. Dit is geen standaard klus, gezien elke klant unieke afspraken heeft. Jij duikt in de details en zorgt dat alle uren correct worden toegewezen.

Online klantdossier

Het bijhouden van een online klantdossier is ook een onderdeel van jouw werk. Hierin worden alle klantafspraken vastgelegd, en het is jouw taak om deze te combineren met de daadwerkelijk gewerkte uren. Je fungeert als de bewaker van dit klantdossier.

Uitzonderingen en creatieve oplossingen

Facturatie binnen deze organisatie is allesbehalve standaard. Jij bent diegene die de uitzonderingen, prijsafspraken, en fixed fee’s opspoort en verwerkt. Deze complexiteit vergt een scherp analytisch vermogen en een proactieve houding.

Zelfstandige functie:

Als Urenregistratie-/ Facturatiespecialist ben je niet alleen een expert in jouw vak, maar ook een zelfstarter. Je hebt de vrijheid om je eigen dagindeling te bepalen, maar werkt wel nauw samen met zes collega’s die elk hun verantwoordelijkheid hebben voor specifieke consultants.

Vereisten

Om succesvol te zijn in deze rol, dien je sterk cijfermatig onderlegd te zijn en aantoonbare administratieve ervaring te hebben, bij voorkeur in urenregistratie of complexe facturatie binnen de zakelijke dienstverlening. Resultaatgericht- en zelfstandig werken passen in de functie.

In deze rol ben je niet alleen een Urenregistratie-/ Facturatiespecialist, maar ook een sleutelfiguur die bijdraagt aan de efficiënte werking van het consultancyteam. Met een mix van analytische vaardigheden, pro activiteit en een positieve instelling, ben jij de persoon die zorgt dat de facturatie vlekkeloos verloopt in een omgeving waar geen factuur en geen maand hetzelfde is.


Interesse in een uitdagende rol als Urenregistratie- / Facturatiespecialist? 
Deze functies hebben we in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Ben jij enthousiast over een functie als Urenregistratie-/ Facturatiespecialist of wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel Catalijn van der Meulen-Suidman bij ZIJ op telefoonnummer 020 6888 499. Stuur gerust je CV mee, maar maak je geen zorgen als je CV nog niet helemaal up-to-date is – dat kan altijd later. We zijn vooral benieuwd waarom deze functie jou aanspreekt!

Binnen één week ontvang je een reactie op jouw mail. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail (houd ook je spam in de gaten) zijn.

ZIJ is dé specialist in werving & selectie voor secretarieel en administratief personeel binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. Neem gerust een kijkje op onze website www.zijmaakthetverschil.nl voor meer informatie over ZIJ. Je kunt ons ook volgen via LinkedIn, Instagram (zij.maakthetverschil) en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste vacatures en updates.