ZIJ werving & selectie

Dus je bent op zoek naar een nieuwe baan? Een leuke stap! Soms ook spannend, dus je kunt eigenlijk wel wat hulp gebruiken. Heb je al eens aan een bureau gedacht zodat je dit niet allemaal zelf hoeft te doen? Hieronder geven we je 6 redenen waarom wij een goede match voor jou kunnen zijn.

  1. Jouw eigen team aan professionals

Je hebt het hele internet al afgestruind voor die ene perfecte job, maar je raakte al snel het overzicht kwijt. Er zijn zoveel vacatures! De één nog mooier dan de ander. Hoe kun je zo ooit de beste keuze maken?

Wie zegt er dat je dit helemaal alleen moet doen?  Het is toch veel fijner om een team van professionals (kosteloos) achter je te hebben staan als je op zoek bent naar jouw ideale baan? Een team dat er alles aan doet om jou aan jouw ideale baan te helpen.

Wij gaan tot het uiterste voor jou en laten jou kennismaken met werkgevers die écht bij jou passen. Samen bereik je tenslotte altijd meer!

  1. ZIJ denkt verder waar anderen stoppen

ZIJ ként haar opdrachtgevers en weet daardoor de perfecte match voor jou te maken. Het kan zomaar zijn dat we je kennis laten maken met functies waar je zelf nog niet aan gedacht hebt, maar die wel een perfecte match zijn met wat jij wil.

  1. De ideale match

Een nieuwe baan vinden is niet van de ene op de andere dag geregeld. Dat heeft tijd en aandacht nodig. Wij geven je alle aandacht die jij nodig hebt in dit hele proces, net zolang tot jij je droombaan gevonden hebt. Wij zorgen ervoor dat we jou goed leren kennen.

ZIJ kan alleen een ideale werkgever voor je vinden, als we weten wat voor jou belangrijk is in jouw ideale baan en wat voor een persoon je bent. Dit bespreken we graag samen met jou. Op die manier weten wij welke baan het beste bij jou past en welke werkgever de beste match oplevert.

Alleen jij bepaalt of je op gesprek gaat of niet bij de opdrachtgevers die wij aan jou voorstellen. Én we gaan net zo lang door met voorstellen tot jij jouw ideale werkplek hebt gevonden.

  1. Heldere communicatie

Bij ZIJ kun je ervan uitgaan dat de medewerkers handelen in jouw belang. Jij staat voorop, altijd! Het team is open, vertelt je waar je aan toe bent en houdt je goed op hoogte van nieuwe ontwikkelingen in jouw zoekproces. Vanaf het eerste contact, tijdens jouw sollicitatieprocedure en ook als je in dienst bent bij jouw werkgever. ZIJ staat voor je klaar.

Wij vinden duidelijkheid belangrijk en houden jou daarom goed op de hoogte. Je hoeft niet achter documenten of gegevens aan. Wij zorgen dat alles op orde is. Hoe handig is dat?

  1. Geen nummer

Het is zo’n vervelend gevoel, je een nummer voelen. ZIJ past daarvoor en wil dat kandidaten zich helemaal zichzelf voelen in onze samenwerking. Dat staat altijd bovenaan het lijstje. ZIJ staat in nauw contact met jou. Je kunt bij ons team terecht met al je vragen, maar we nemen ook geregeld contact met jou op. Gewoon om te vragen hoe het met je gaat, maar ook om je een update te geven.

  1. ZIJ maakt het waar

Wat ZIJ belooft, wordt waargemaakt door het team. De ideale kandidaat voor de ideale baan bestaat en jouw contactpersoon doet er alles aan om voor jou de ideale administratieve of ondersteunende functie te vinden. Zie je jezelf al zitten bij je nieuwe droom job?

Klinkt dit goed voor jou en ben je benieuwd of ZIJ ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan eens contact met ons op, dan kijken we samen of we ook voor jóu iets kunnen betekenen: 020 688 499 of stuur een mail naar info@zijmaakthetverschil.nl

De meiden van ZIJ