ZIJ werving & selectie

Bent u op zoek naar nieuw personeel, dan is het belangrijk dat er een ideale match tot stand komt. Wij geloven dat die bestaat en vinden dat alleen dan iedereen in staat is om maximaal te excelleren. ZIJ helpt u graag met het vinden van de kandidaat die bij u past.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een Amsterdams werving en selectiebureau. Wij richten ons op secretarieel, administratief en ondersteunend personeel (m/v) voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. Met onze rijke ervaring, bevlogenheid, expertise en empathisch vermogen zijn wij in staat de juiste krachten te bundelen. Wij stellen de mens centraal en zijn attent en persoonlijk, zodat zowel klant als kandidaat zich gewaardeerd voelt.

Wat doet ZIJ?

Onze werkwijze bestaat uit vier fases: inventariseren, activeren, evalueren en feliciteren. Voorop staat dat iedere bemiddeling die wij doen moet kloppen. We gaan echt voor de win-win situatie voor medewerker en organisatie. Zo maakt ZIJ het verschil.

Enkele functies waarin wij bemiddelen zijn bijvoorbeeld: personal assistant, executive assistant, directiesecretaresse, management assistant, office manager, juridisch secretaresse, legal assistant, secretaresse, administratief medewerker, receptioniste/telefoniste, HR medewerker en risk management assistant.

ZIJ maakt graag kennis met u

Heeft u altijd al willen weten wat ZIJ kan betekenen voor uw organisatie? Geheel vrijblijvend delen wij graag onze kennis met u over het aannemen van personeel via uitzenden, payrolling, werving & selectie of werken op afstand. Ook als u op dit moment geen personeel nodig heeft maar wel benieuwd bent naar de mogelijkheden in de toekomst, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen.

Neem contact met ons op

U kunt ons bereiken via info@zijmaakthetverschil.nl of 020-6888499.