ZIJ werving & selectie
Compliance en Risk medewerker

Vacature: ga aan de slag als de ideale Compliance en Risk medewerker

ZIJ maakt de perfecte match tussen jou en je toekomstige werkgever

De ideale administratief medewerker

Ben je een specialist in Compliance en/of Risk management, bekijk dan de Compliance en/of Risk vacatures van ZIJ. Denk ook aan functies als Compliance Officer, medewerker Compliance en Risk of Risk Management Assistant. De professionals binnen de organisatie waar jij werkt, dienen zich in de dagelijkse beroepsuitoefening aan bepaalde regels te houden. Als je werkt in een Compliance en Risk-team ben je verantwoordelijk voor ondersteuning in de naleving van deze regels en de waarborging van de kwaliteit binnen het bedrijf. Het team waarin je werkt is vaak betrokken bij veel projecten en nieuwe ontwikkelingen. De regels vloeien deels voort uit wetgeving en vinden deels hun basis in de interne regels die binnen de organisatie en/of beroepsorganisatie zijn overeengekomen. ZIJ bemiddelt en begeleidt ook interim Compliance en Risk medewerkers.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan in het compliance en risk vakgebied te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Zo weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale Compliance en Risk medewerker en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor Compliance en Risk functies.

Klaar voor een nieuwe baan via ZIJ? Bekijk alle

Bedankt voor je terugkoppeling en informatie over de vacature. Jullie zijn daar heel concreet in en daar houd ik van!” – Mistica, sollicitant bij ZIJ

Waarom werken met ZIJ?

Werk je met ZIJ, dan werk je met een next-level bemiddelingsbureau. Kwaliteit staat hier voorop, zowel wat betreft de kandidaten als de werkgevers. De medewerkers van ZIJ maken de ideale match voor Compliance en Risk medewerkers.

Je blijft op de hoogte

ZIJ blijft je informeren. Jij hoeft niet achter belangrijke informatie aan of te bellen hoe het met een sollicitatie staat.

De kandidaten kennen

Het team van ZIJ ként haar kandidaten. We weten voor wie ze werken, wat de kandidaten drijft, maar ook wat hun persoonlijke interesses zijn.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze Compliance en Risk vacatures

Voor een overzicht van al onze Compliance en Risk vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op. We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale Compliance en Risk medewerker?
Ben je juist op zoek naar een goede Compliance en Risk medewerker? Neem dan contact op met ZIJ via info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy