ZIJ werving & selectie
Compliance & Risk

Compliance & Risk Management
Professionals binnen een organisatie dienen in de dagelijkse beroepsuitoefening bepaalde regels in acht te nemen die deels uit wetgeving voortvloeien en deels hun basis vinden in de interne regels die binnen de organisatie en/of beroepsorganisatie zijn overeengekomen. Het team van Compliance & Risk, is verantwoordelijk voor ondersteuning in de naleving van de regels en waarborging van de kwaliteit binnen het bedrijf. Het team is vaak betrokken bij veel projecten en nieuwe ontwikkelingen.

ZIJ houdt zich actief bezig met de bemiddeling en begeleiding van (Interim) Compliance & Risk medewerkers (m/v). ZIJ kan bijvoorbeeld in deze Compliance & Risk functies voorzien:

  • Compliance Officer
  • Medewerker Compliance & Risk
  • Risk Management Assistant

Heeft u interesse in een van onze (interim) Compliance & Risk medewerkers neem direct contact op met ZIJ (020 6 888 499 / info@zijmaakthetverschil.nl).

Wil jij graag werken in een (interim) Compliance & Risk team en wil jij je graag laten bemiddelen door ZIJ of wil je meer weten over deze uitdagende functies neem dan contact op met ZIJ (020 6 888 499 / info@zijmaakthetverschil.nl).