ZIJ werving & selectie
Directiesecretaresse

Jij bent vast op zoek naar de ideale vacature voor een administratief medewerker

Bekijk het aanbod van ZIJ en vind jouw ideale baan

De ideale directiesecretaresse

Ben je een directiesecretaresse die toe is aan een nieuwe stap in haar carrière? Voor ons is de ideale directiesecretaresse uiteraard een representatief persoon. Je bent immers het eerste aanspreekpunt van bijvoorbeeld een directeur of raad van bestuur. Je hebt scherp voor ogen wat de werkzaamheden van de directie zijn. Je ondersteunt proactief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ontzorgen staat daarbij bovenaan jouw lijstje. Als directiesecretaresse weet je structuur aan te brengen en dat geeft je energie. Dankzij jou kan de directie zich beter focussen op het leiden van het bedrijf. Werken onder hoge druk in soms hectische omstandigheden zie jij als een mooie uitdaging. Dat hoort nou eenmaal bij een dynamische en commerciële werkomgeving. Complex agendabeheer, het verzorgen van correspondentie, e-mail afhandelen, reizen boeken of managementrapportages verzorgen; jij draait er jouw hand niet voor om.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als directiesecretaresse te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy.  ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze directiesecretaresses en hen echt willen leren kennen. Op deze manier weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale directiesecretaresse en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor directiesecretaresses.

Voor wie ben jij binnenkort de rots in de branding?

“We zijn ontzettend blij en tevreden met Linda en hebben haar inmiddels een arbeidsovereenkomst aangeboden. Dit bevestigt weer dat jullie goed werk voor ons verrichten. Wat ons betreft blijft onze samenwerking nog lang in stand.”
– Wouter, opdrachtgever bij een organisatie voor natuurkundig onderzoek

Waarom werken met ZIJ?

Als je op zoek bent naar een bemiddelingsbureau dat als speerpunt heeft kandidaten met veel aandacht te matchen aan hun ideale werkgever, dan zit je bij ZIJ helemaal goed. Hier kom jij op de eerste plaats. Want voor elke kandidaat bestaat de ideale baan.

Duidelijk

Als er iets is wat het team van ZIJ belangrijk vindt, dan is het wel duidelijkheid. Richting de kandidaten, werkgevers en intern. Jij wordt dus actief op de hoogte gehouden.

Voor jou

ZIJ kan alleen een ideale werkgever voor je vinden, als jouw contactpersoon weet wat voor jou belangrijk is in jouw ideale baan en wat voor een persoon je bent. Dit bespreken we graag samen met jou.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews.

Onze directiesecretaresse vacatures

Voor een overzicht van al onze directiesecretaresse vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op . We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale directiesecretaresse?

Ben je juist op zoek naar een goede directiesecretaresse? Neem dan contact op met ZIJ via  info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy