ZIJ werving & selectie
Executive Assistant

Vervul jij binnenkort de vacature voor de ideale Executive Assistant?

ZIJ vindt jouw ideale baan bij de werkgever die bij jou past

De ideale Executive Assistant

Kies jij voor een carrière als Executive Assistant, ook wel EA genoemd, en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Voor de Executive Assistant vacatures van ZIJ, zijn wij op zoek naar kandidaten met een afgeronde wo- of hbo-opleiding. Andere functies op dit gebied zijn Personal Assistant, (directie)Executive Assistant of managementondersteuner. Als ideale kandidaat doe jij waar jij goed in bent en kunnen onze klanten zich juist focussen op waar zij goed in zijn. In jouw ideale baan ben je enorm betrokken bij de bedrijfsvoering en zorgt dat zaken goed geregeld worden voor jouw werkgever. Een uitdaging ga je met plezier aan en je bent van toegevoegde waarde voor het bedrijf. Wanneer je graag je kennis wilt vergroten in het bedrijfsleven, is dit de ideale baan voor jou. Je bent dus hoogopgeleid, bent communicatief sterk en spreekt meerdere talen. Daarnaast ben je prettig in de omgang en hebt een positieve instelling.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als Executive Assistant te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Op die manier weten we wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale Executive Assistant en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor Executive Assistants.

Heeft ZIJ de ideale baan voor jou?

“Graag wil ik jullie bedanken voor jullie tijd en moeite in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Ik ben nog steeds lovend over ZIJ en geef dit ook door aan mijn kennissenkring. Keep up the good work en mocht ik in de toekomst weer op zoek zijn, dan neem ik zeker weer contact op! – Christy, sollicitant bij ZIJ

Waarom werken met ZIJ?

ZIJ is een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor onder andere Executive Assistants en dat merk je. De focus van het bedrijf ligt op kwaliteit van zowel de kandidaten als de werkgever. Executive Assitants die de ideale baan via ZIJ vinden, blijven betrokken bij ZIJ en vice versa.

ZIJ maakt het waar

ZIJ vindt duidelijkheid belangrijk en houdt daarom haar Executive Assistants goed op de hoogte. Je hoeft niet achter documenten of gegevens aan. ZIJ zorgt dat alles op orde is.

Vertrouwd

Bij ZIJ ben je geen nummer. Jouw contactpersoon kent jou en dat draagt bij aan het maken van de perfecte match tussen jou als Executive Assistant en jouw nieuwe werkgever.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze Executive Assistant vacatures

Voor een overzicht van al onze Executive Assistant vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op . We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale Executive Assistant?

Ben je juist op zoek naar een goede Executive Assistant? Neem dan contact op met ZIJ via info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy