ZIJ werving & selectie
HR assistant

Op zoek naar de ideale baan als HR Assistant? ZIJ heeft de vacature voor jou

Het team van ZIJ brengt jou in contact met een bedrijf dat bij jou past

De ideale HR Assistant

Is het werkveld van HR jouw lust en je leven en ben je op zoek naar een uitdagende baan, kijk dan eens naar de HR vacatures van ZIJ. Onze ideale HR kandidaat denkt mee, pakt de ruimte voor verandering en toont eigen initiatief. Je bent sterk in (interne) communicatie, bent accuraat en je hebt een flexibele instelling. In een (ondersteunende) HR functie ben jij onder andere bezig met de administratieve processen rond personeelsmanagement maar ook collega’s inspireren, motiveren en uitdagen. Cultuur, diversiteit, MVO, leiderschapskwaliteiten zijn voor jou bekende termen. In een HR functie organiseer je vaak events gericht op het aantrekken van nieuw personeel of voor het huidige team. Je bent een organisatietalent dat goed zelfstandig kan werken, maar je bent ook een teamspeler. Je hebt oog voor prioriteiten en hebt goede sociale vaardigheden. Een medewerker komt graag naar jou toe met een HR vraag, in de wetenschap dat jij kan helpen. Jij werkt mee aan  medewerkers een stap verder in hun ontwikkeling brengen en kijkt mee naar waar iemands kracht en interesses liggen.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als HR Assistant te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Zo weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale HR Assistant en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor HR Assistants.

Benieuwd naar wat ZIJ jou kan bieden?

“Ik wil jullie nogmaals heel erg bedanken voor de goede zorgen. Het voelde allemaal heel ontspannen aan en dat was precies wat ik nodig had om de volgende stap in mijn carrière te zetten. Door deze positieve ervaring heb ik jullie dan ook aan meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden.” – Yaéla, werkzaam bij een HR bureau.

Waarom werken met ZIJ?

Met ZIJ werk je met een gespecialiseerd bemiddelingsbureau. De kandidaten én de werkgevers gaan voor het beste en leggen de lat hoog. Het team van ZIJ gaat tot het uiterste voor de perfecte match.

Heldere communicatie

ZIJ houdt jou als HR Assistant goed op de hoogte. Vanaf het eerste contact, tijdens jouw sollicitatieprocedure en ook als je in dienst bent bij jouw werkgever. ZIJ staat voor je klaar.

Je wordt gezien

Een van de speerpunten van ZIJ is het echt kennen van de kandidaten. Dit draagt namelijk enorm bij aan het vinden van de perfecte match. Hoe kan ZIJ anders de ideale baan voor je vinden?

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze HR vacatures

Voor een overzicht van al onze HR vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op . We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale HR Assistant?

Ben je juist op zoek naar een goede HR Assistant? Neem dan contact op met ZIJ via info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy