ZIJ werving & selectie
Interim secretaresse

De ideale vacature voor wie als interim secretaresse aan het werk wil

ZIJ biedt jou vacatures voor een vooraf afgesproken periode

De ideale interim secretaresse

Ben je een secretaresse, maar ben je niet op zoek naar vastigheid, bekijk dan de interim vacatures van ZIJ. Deze vacatures zijn voor een bepaalde tijd om bijvoorbeeld een vakantie of zwangerschapsverlof op te vangen. Onze ideale interim secretaresse is flexibel en je committeert je voor een vooraf afgesproken termijn. Doordat jij doet waar jij goed in bent, kunnen onze klanten zich juist focussen op waar zij goed in zijn. In jouw ideale baan als interim secretaresse denk je mee en vooruit. Word je goed betrokken bij de gang van zaken, dan weet jij al snel genoeg en zorg je dat het geregeld wordt. Hier haal jij voldoening uit. Je werkt graag in een omgeving waar jouw collega’s passie hebben voor hun werk en waar, naast hard werken, ook tijd is voor ontspanning. Het liefst samen met collega’s die oprecht in elkaar geïnteresseerd zijn, waarmee je kan lachen en af en toe stoom kan afblazen. Een uitdaging ga je met plezier aan en je bent van toegevoegde waarde voor het bedrijf.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale opdracht als interim secretaresse te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening  en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze interim secretaresses en hen echt willen leren kennen zodat we goed weten wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale opdracht. Als het gaat om de match tussen de ideale interim secretaresse en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor interim secretaresses.

Waar ga jij tijdelijk een bedrijf ondersteunen?

“Graag blijf ik met jullie in contact, want ik zou graag nog eens voor ZIJ aan het werk gaan.”  – Angelique, interim secretaresse met wie ZIJ samenwerkt

Waarom werken met ZIJ?

Met ZIJ werk je samen met een ervaren bemiddelingsbureau voor interim secretaresses. Het team heeft de kwaliteit van de kandidaat én de werkgever hoog in het vaandel. Alle medewerkers gaan tot het uiterste voor de interim secretaresses.

Open

ZIJ blijft in contact met haar interim secretaresses. Het is niet de bedoeling dat jij achter ontbrekende gegevens aangaat of niet weet wat de stand van zaken is. We zijn jou graag voor.

Persoonlijk

ZIJ ként haar kandidaten en weet daardoor de perfecte match voor de interim secretaresse en de tijdelijke werkgever te maken.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze interim secretaresse vacatures

ZIJ werkt veel samen met zzp’ers. Zij vervullen verschillende interim opdrachten via ZIJ bij onze opdrachtgevers. Heb je interesse in een samenwerking met een gespecialiseerd bureau, neem dan contact op.

Voor een overzicht van al onze interim secretaresse vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op . We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale interim secretaresse?

Ben je juist op zoek naar een goede administratief medewerker? Neem dan contact op met ZIJ via info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy