ZIJ werving & selectie
Management assistant

Hier vind je de ideale vacature voor een goede Management Assistant als jij

ZIJ kent haar kandidaten en maakt de perfecte match

De ideale Management Assistant

Als Management Assistant of Team Assistant ondersteun jij een team zo volledig mogelijk. In de vacatures voor Management Assistants van ZIJ vind je teams die heel graag werken met een Management Assistant zoals jij. Als ideale Management Assistant zorg jij er namelijk voor dat zij zich op hun werk kunnen richten. Ook kun je hen vakinhoudelijk ondersteunen. Je bent flexibel, maar je stelt wel prioriteiten. Jij weet van aanpakken en houdt goed overzicht over alle werkzaamheden. De ideale kandidaat is sterk in plannen, denkt graag mee én vooruit. Je werkt zelfstandig, maar je kunt ook uitstekend samenwerken met collega’s. Samen zorg je voor het beste resultaat. Qua specifieke taken kun je denken aan agendabeheer, het voorbereiden van stukken, het ordenen en klaarleggen hiervan en het doornemen en controleren op fouten. Je zorgt er ook voor dat alles in de juiste huisstijl staat.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als Management Assistant te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening  en consultancy.  ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Zo weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale Management Assistant en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor Management Assistants.

Klaar voor een nieuwe uitdagende baan?

“De meiden zijn echt een schot in de roos! ZIJ is één van de weinige bureaus die lijkt te begrijpen wat wij zoeken en ook echt goede kandidaten voorstelt.”
– Samantha, opdrachtgever bij een consultancybedrijf.

Waarom werken met ZIJ?

Hierboven in de adresbalk staat zijmaakthetverschil.nl. En dat is ook zo. ZIJ is het bemiddelingsbureau voor onder andere Management Assistants dat het net even anders doet. Hier sta jij als kandidaat voorop. Het team van ZIJ doet er alles aan om de ideale kandidaat voor de ideale baan te vinden.

ZIJ regelt het

Wanneer je met een bemiddelingsbureau werkt, wil je natuurlijk ook dat zij alles voor je regelen. Bij ZIJ kun je er vanuit gaan dat er alles aan wordt gedaan om jou op de ideale werkplek te krijgen.

De ideale match

Bij ZIJ krijg je de aandacht die je verdient. Het bureau zorgt er voor dat ze jou goed leren kennen. Op die manier weten ze welke baan het beste bij jou past en welke werkgever de beste match oplevert.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze Management Assistant vacatures

Voor een overzicht van al onze Management Assistant vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op . We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale Management Assistant?

Ben je juist op zoek naar een goede Management Assistant? Neem dan contact op met ZIJ via  info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy