ZIJ werving & selectie
Deze kandidaat heeft heel veel ervaring in de zakelijke dienstverlening. Is communicatief sterk en een vrolijk persoon. Als zij binnenkomt dan weet je gewoon dat zij het voor je gaat regelen. Zij heeft een open uitstraling en staat altijd open voor feedback. Als ondersteuner is zij degene die goed communiceert en zorgt dat ze precies de service biedt die op dat moment nodig is. Met haar voorliefde voor procedures en regels, is het recht haar op het lijf geschreven. Zij draait nergens haar hand voor om. Je kan haar vragen jaarrekeningen op te maken maar ook om het bloemetje te regelen voor een collega’s verjaardag. Kortom, echt een aanwinst voor iedere organisatie.
GEWENSTE FUNCTIE

Juridisch secretaresse

KANDIDAAT

35 jaar, woonachtig in Amsterdam

WERKERVARING

Ze is een goede en ervaren Personal Assistant. Zij heeft al in verschillende management ondersteunende functies gewerkt waaronder bij verschillende Advocaten kantoren. Vandaar dat zij ook niet binnen een andere branche werkzaam wil zijn. Dankzij haar kennis en ervaring is het een dame op wie je kunt bouwen en die te allen tijde de rust weet te bewaren. Zij is uitstekend in staat om het overzicht te behouden en prioriteiten te stellen.

WENSEN

Ze werkt graag bij een groot en internationaal kantoor, daar zij zowel de Engelse als de Duitse taal goed beheerst.

BESCHIKBAARHEID

Per direct

AANTAL UREN

32 – 40 uur

Zoekt u ook zo’n goede Juridisch Personal Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.