ZIJ werving & selectie
Persoonsomschrijving

Deze vriendelijke, betrouwbare en loyale dame is iemand op wie je kunt rekenen. In haar loopbaan is ze uitdagingen niet uit de weg gegaan, maar heeft altijd doorgezet. Ze zoekt echt een functie waar ze haar waarde kan laten zien; dat is het leveren van kwaliteit, haar verantwoordelijkheid nemen en niet zomaar opgeven. Ze verdiept zich graag in de organisatie en vindt het belangrijk om achter de organisatie te staan. In haar communicatie is ze heel helder en direct, ze durft haar mening te geven. Dit doet ze op een nette en respectvolle manier.

Ze wil niet zomaar meeslenteren in de dagelijkse gang van zaken, maar is altijd op zoek naar verbetering en haalt het beste uit zichzelf en uit de functie. Het volledig ontzorgen en gaan voor het best resultaat zit in haar. Een dame die een bepaalde rust over zich heen heeft en haar mannetje staat in een veeleisende omgeving. Wij zijn onder de indruk!

Gewenste functie

Personal Assistant

Kandidaat

30 jaar, woonachtig in omgeving Amsterdam

Werkervaring

Deze dame heeft ruime ervaring opgedaan in het ondersteunende vak, de laatste jaren voornamelijk als Personal Assistant. In haar voorlaatste baan is ze echt meegegroeid in de organisatie, heeft ze alles gezien en overal van mogen proeven. Hierdoor heeft ze zich breed ontwikkeld. Als PA weet ze precies wat er van haar verwacht wordt. Doordat ze de inbox beheert is ze op de hoogte en kan zelfstandig al heel veel oppakken en dus echt ontzorgen. Ze is van alles op de hoogte en daardoor gaat ze proactief aan het werk, iets wat ze ook graag doet.

Wensen

Ze is op zoek naar een dynamische PA functie met een eigen takenpakket en eigen verantwoordelijkheden. Ze is echt op zoek naar zelfstandigheid binnen een team. Ze wil graag iemand ontlasten en ondersteunen, efficiënt werken en meedenken. Er mag best wel iets van haar verwacht worden, dit ziet ze juist als een uitdaging.

Beschikbaarheid

1 maand opzegtermijn

Aantal uren

32 – 40

Zoekt u ook zo’n goede Personal Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.