ZIJ werving & selectie
Persoonsomschrijving

Deze kandidaat is een zelfverzekerde, sprankelende en enthousiaste vrouw. Zodra je met haar in gesprek gaat weet je direct, dit wordt een fijn gesprek! Ze is een harde werker die veel plezier heeft in het ondersteunen van managers, daar haalt zij energie uit. Je bent een team, ook al werk je voor verschillende mensen. Ze zorgt ervoor dat haar managers zich volledig kunnen focussen op hun werk, zij neemt ze alles uit handen. Ze is iemand die graag meedenkt en op de hoogte is van wat er speelt, zo kan zij op hoog niveau ondersteuning bieden en het verschil maken.

Ze is bovendien integer,  heeft dichtbij het vuur gezeten. Dit heeft zij ooit als compliment gekregen; “je bent een van de meest integere personen die ik ooit ben tegengekomen”. Ze blijft zakelijk en professioneel.

Gewenste functie

Executive Assistant

Kandidaat

42 jaar, woonachtig in Amsterdam

Werkervaring

Zelfstandig werken kan zij goed, tevens is zij ook graag onder de mensen en vindt zij kennis delen prettig. Zo groei je als persoon en als team. Naast hard werken houdt ze ervan om plezier te hebben met elkaar, uiteraard op gepaste wijze. Haar krachten zijn dat zij grote (internationale) meetings kan organiseren, sterk is in Engels (aangezien ze in het buitenland gewoond heeft), een kei is in agendabeheer en structuur biedt. Ze zorgt ervoor dat haar managers altijd op de hoogte zijn wat er gaande is en wat er nodig is. Tevens denkt zij altijd in oplossingen.

Als persoon is ze nuchter en niet snel van haar stuk te brengen. Ze biedt ‘service with a smile’,  staat voor iedereen klaar zonder haar eigen verantwoordelijkheden uit het oog te verliezen (dat heeft prioriteit), is betrouwbaar, loyaal, positief ingesteld en vrolijk!

Wensen

Ze is op zoek naar een dynamische, Executive functie waarbij talenkennis onontbeerlijk is. Het liefst werkt ze in een internationale omgeving, waar het bruist. Verder houdt ze van bedrijven waar mensen elkaar de vrijheid geven en kwaliteiten en kennis naar waarde weten te schatten. Ze is op zoek naar een professionele, goed uitgeruste werkomgeving en houdt van mensen met visie, daadkracht, en die oplossingsgericht werken.

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar

Aantal uren
32

Zoekt u ook zo’n goede Executive Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.