ZIJ werving & selectie

PERSOONSOMSCHRIJVING

Saskia is een dame die echt passie voor het vak heeft. Het notariaat is waar zij al vele jaren met plezier in werkt en waar ze altijd vol voor blijft gaan. Ze zal altijd het beste uit zichzelf halen, dat is de streber die in haar zit. Ze is heel leergierig. Met enthousiasme gaat ze aan het werk, waar ze het gewend is om snel te schakelen, mee te denken en heel proactief aan de slag te gaan. Ook onder druk blijft ze goed presteren. Dit is ze gewend en ze zal er te allen tijde staan. Saskia is iemand die gaat voor perfectie, ze zal nooit half werk leveren. Je kunt altijd van haar op aan, hoe druk ze ook is, ze maakt tijd voor je. Haar verantwoordelijkheidsgevoel is heel groot, net als haar betrokkenheid bij het werk en haar collega’s. Ze heeft een sterke drive om met een ambitieus team de beste resultaten te halen. Saskia is dé kracht op het notariaat waar je niet zonder wilt!

GEWENSTE FUNCTIE

Notarieel secretaresse / Paralegal notariaat

KANDIDAAT

44 jaar, woonachtig in Amsterdam

WERKERVARING

Saskia heeft ruime ervaring op het notariaat en dan specifiek op het ondernemingsrecht. Ze heeft deze ervaring opgedaan bij drie van de grootste internationale advocatenkantoren van ons land en heeft hier een prachtig cv opgebouwd; het opstellen van Nederlands- en Engelstalige notariële akten, bijbehorende volmachten en besluitvorming (aandelenoverdrachten, statutenwijzigingen, uitgiftes, oprichtingen, fusies, splitsingen enz.), procesbewaking, plannen en termijnen/deadlines in de gaten houden en het doorgeven van wijzigingen aan en deponering van documenten bij de Kamer van Koophandel zijn taken die ze leuk vindt om te doen en waar ze goed in is.

WENSEN

Saskia vindt het interessant om juridisch inhoudelijk werk te combineren met secretariële ondersteuning. Ook met betrekking tot het juridisch inhoudelijke werk wil ze als ondersteuner werken. Zelfstandig meehelpen aan dossiers vindt ze ontzettend leuk, maar zelfstandig dossiers afhandelen is niet iets wat bij haar past. Zij blijft graag die ondersteuner. Wij zijn ervan overtuigd dat je met Saskia een ontzettend waardevolle kracht binnenhaalt.

BESCHIKBAARHEID

Per direct

AANTAL UREN

32

Zoekt u ook zo’n goede notarieel secretaresse/ Paralegal notariaat? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.