ZIJ werving & selectie
Persoonsomschrijving

Deze dame is iemand die zich altijd voor de volle 100% inzet. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stopt graag energie in haar werk. Daarin voelt ze zich nergens te goed voor. Ze houdt ervan om haar handen uit de mouwen te steken. Een ander helpen doordat zij dingen goed regelt, is wat zij met plezier doet. Het liefst doet ze dit in een veelzijdige functie.

Als persoon vind je in deze kandidaat een empathische, geïnteresseerde vrouw. Ze heeft oog voor de mensen om zich heen en stelt zich altijd heel vriendelijk en sociaal op. Ze is heel makkelijk in de omgang, mede door haar spontaniteit, openheid en rustige uitstraling. Je krijgt wat je ziet en dat is gewoonweg een heel leuke vrouw die veel te bieden heeft.

Gewenste functie

Office Manager, project Assistant 

Beschikbaarheid

1 maand opzegtermijn
32 uur (voorkeur parttime dag vrijdag)

Werkervaring

Deze dame heeft veel ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening. Ze is administratief zeer sterk onderlegd en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als een ware duizendpoot. Naast de financiële sector heeft deze dame ook ervaring binnen meer commerciële organisaties opgedaan. De ervaring binnen de verschillende branches en in diverse functies hebben ervoor gezorgd dat ze zeer breed inzetbaar is. Veel van de organisaties waar deze dame heeft gewerkt opereren op internationaal vlak, hierdoor kan ze zowel in het Nederlands als in het Engels goed uit te voeten.

Wensen

In haar loopbaan heeft ze uiteenlopende dingen gedaan en juist dat is wat ze leuk vindt. Het hoeft voor haar geen vastomlijnde functie te zijn, ze kijkt zelf waar zij haar waarde kan toevoegen. Hierin weet ze voor zichzelf structuur aan te brengen en prioriteiten te stellen. Het grotere plaatje verliest ze nooit uit het oog.

Zoekt u ook zo’n goede Office Manager? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.