ZIJ werving & selectie

Hij heeft een voorkeur voor een rol waarin hij kan samenwerken met zowel binnen- als buitenlandse juridische en fiscale teams, externe juristen, adviseurs en overheidsinstellingen. Het voeren van correspondentie, conference calls en telefoongesprekken met betrokken partijen is voor hem bekend terrein.

De kandidaat zoekt een functie waarin hij zijn vaardigheden en ervaring kan inzetten om de samenwerking tussen cliënten en notarissen te coördineren. Hij wil zelfstandig verantwoordelijk zijn voor het opstellen van benodigde juridische documenten zoals volmachten, besluiten, overeenkomsten, memo’s en stappenplannen bij bestuurswisselingen. Daarnaast heeft hij ervaring met het deponeren van jaarrekeningen, oprichting en statutenwijzigingen van B.V.’s, brancheregistraties, liquidaties, herstructureringen, migraties en juridische fusies van vennootschappen.

De kandidaat wil graag betrokken zijn bij bestuursvergaderingen, waarbij hij de notulen opstelt en de bijbehorende documentatie voorbereidt. Het legaliseren van diverse documenten en het bijdragen aan de verbetering van processen en procedures.

Kortom, hij zoekt een rol die een breed scala aan juridische en coördinerende taken omvat, waarbij hij zijn ervaring en kennis kan inzetten om bij te dragen aan de efficiëntie en effectiviteit van de organisatie.

Werkervaring

Hij heeft al veel ervaring opgedaan bij verschillende werkgevers in het notariaat. Deze uitgebreide werkervaring heeft hem een diepgaand inzicht gegeven in de complexiteit van juridische processen en de dynamiek van notariële werkzaamheden. Hij heeft zich bewezen in diverse rollen en heeft een sterke reputatie opgebouwd voor zijn professionaliteit en betrouwbaarheid.

Hij is gewend om bij internationale organisaties te werken en doet dit ook graag, hoewel dit geen vereiste is voor zijn toekomstige functie. Zijn Engels is van hoog niveau, wat hem in staat stelt om moeiteloos te communiceren met internationale cliënten en collega’s. Deze taalvaardigheid, gecombineerd met zijn kennis van juridische terminologie, maakt hem bijzonder waardevol in een internationale werkomgeving.

Kandidaat

Bekend om zijn harde werk en vermogen om prioriteiten te stellen, werkt hij zeer gestructureerd. Dit helpt hem om efficiënt om te gaan met zijn taken en ervoor te zorgen dat deadlines altijd gehaald worden. Zijn leergierige instelling betekent dat hij nieuwe informatie en vaardigheden snel oppikt. Je hoeft hem iets maar één keer uit te leggen, en hij onthoudt het direct, wat ervoor zorgt dat hij binnen de kortste keren volledig operationeel is en niet meer weg te denken uit je organisatie.

Hij brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor elke organisatie.

Gewenste functie

Paralegal / Notarieel medewerker

Beschikbaarheid

Opzegtermijn 1 maand, 32 uur (eventueel 40 bespreekbaar indien thuiswerken mogelijk is)

 

Zoekt u ook zo’n goede Paralegal / Notarieel medewerker ? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.