ZIJ werving & selectie
Ons prachtige “Knappe Koppen Kwartet” vliegt de deur uit!

Samen met Juliette de Wette (.nl) hebben we een geweldig product gecreëerd om kinderen meer zelfvertrouwen te geven, zodat elk kind wordt gestimuleerd om zijn eigen kansen te benutten. Juliette heeft speciaal voor de ZIJ Foundation een empowerment-spel ontworpen voor basisschoolleerlingen.

Het doel van ons kwartet is om kinderen op een speelse manier hun eigen kwaliteiten en die van anderen te laten zien. We geloven dat zelfvertrouwen de basis vormt voor de toekomst van elk kind. Door hier al op jonge leeftijd in te investeren, hebben ze later meer mogelijkheden en gelijke kansen op de arbeidsmarkt.

Het is geweldig om te zien dat er interesse is vanuit verschillende hoeken. Gezinshuizen, gedragspsychologen, kinderpsychologen, leraren, intern begeleiders in het basisonderwijs, kinderopvang, een geluks-psycholoog, een community voor eenzame jongeren en zelfs buren van een kind dat veel gepest wordt 😒, hebben het kwartet al aangevraagd. We zijn trots dat ons kwartet doet waarvoor het ontworpen is.

Heb je interesse in ons “Knappe Koppen Kwartet”? Stuur ons gerust een berichtje en we sturen er een (of meerdere) naar jou op. En het beste van alles: het is helemaal gratis, want gelijke kansen beginnen meteen hier: info@zijmaakthetverschil.nl.

Iedereen gelijke kansen❤️

Meer weten over onze ZIJ Foundation? https://zijmaakthetverschil.nl/wie-steunt-zij/

Stichting Jarige Job