ZIJ werving & selectie

Werken op kantoor, de meningen zijn erover verdeeld. Tijdens Corona werden we verplicht om thuis te werken. Gelukkig zijn we nu door die lastige periode heen en ik ben maar wat blij dat ik weer heerlijk op kantoor kan werken. Ik vertel je graag mijn persoonlijke 5 voordelen van werken op kantoor:

  1. Korte lijnen

Werken op kantoor zorgt voor korte lijnen. Wat ik daar zo fijn aan vind is dat je even bij iemand kunt langslopen als je ergens tegenaan loopt, of advies nodig hebt. Je kunt veel sneller schakelen en voelt je minder bezwaard als je constant aan de telefoon hangt om wat te vragen!

  1. Verbinding & gezelligheid

Werken op kantoor zorgt voor verbinding met je team, maar ook met de kandidaten. We hebben allemaal behoefte aan contact of het nu even de vraag hoe gaat het met je of werk gerelateerd is, die contactmomentjes zijn onwijs belangrijk. Door op kantoor te werken is het makkelijker om als team verbonden te blijven. Wat ik nog meer leuk vind is dat kandidaten langskomen om kennis te maken. Een persoonlijk gesprek, daar haal ik echt energie uit! Naast dat het goed is voor het teamgevoel, is het ook nog eens gezellig, hoe leuk is het om samen te lunchen of een blokje om te gaan?

  1. Fijne werkplek

Kantoor is een plek waar je veel tijd doorbrengt, het is belangrijk om een fijne en inspirerende werkplek te hebben. Naast dat het zorgt voor een goede werk-/privébalans, word ik altijd enorm gestimuleerd door mijn collega’s en de omgeving.

  1. Leren

Je bent nooit te oud om te leren! Van je collega’s, opdrachtgevers en kandidaten. Van ieder persoon die ik spreek, leer ik weer wat. Ik vind het heel interessant waarom bijvoorbeeld een bepaalde keuze gemaakt wordt en wat iemand wel of niet aanspreekt.

  1. Lekkere koffie!

Wie houdt er nou niet van een lekkere kop koffie 😉

 

Vind jij het ook leuk om te werken op kantoor en ben je op zoek naar een nieuwe, fijne werkplek in de advocatuur, zakelijke dienstverlening of consultancy? Neem dan eens – geheel vrijblijvend – contact met ons op: 020 6888 499 / info@zijmaakthetverschil.nl. Samen gaan we op zoek naar dé perfecte baan en werkplek voor jou!

Groetjes,
Charlotte