ZIJ werving & selectie

Wist je dat…

… Eva en Catalijn bij ZIJ verantwoordelijk zijn voor alle secretariële en administratieve functies binnen de Accountancy, Consultancy en de Fiscale Advieskantoren?

Zij zijn een gouden duo, daar zij precies weten waar deze kantoren behoefte aan hebben. Sollicitanten die graag binnen deze dynamische, vaak corporate, omgeving werkzaam willen blijven of juist de overstap willen maken, komen bij Eva en Catalijn voor advies over de verschillende kantoren inzake cultuur, verscheidenheid aan functies en ontwikkelingsmogelijkheden.

Samen hebben zij een groot netwerk aan potentiële werkzoekenden en werkgevers. Te allen tijde zullen zij gaan voor de ideale match. Hierin zijn zij open en eerlijk waarom je wel of niet bij een specifiek kantoor zal passen. Juist de verschillen tussen de kantoren en de diversiteit aan werkzoekenden binnen deze branche maakt het voor Eva en Catalijn elke dag weer een uitdaging om te gaan voor het hoogst haalbare resultaat. Voor minder gaan ze niet.

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega, of denk je zelf momenteel na over een nieuwe baan en wil je graag binnen deze branches werkzaam blijven of juist de overstap maken, neem dan contact op met Eva of Catalijn op: 020-6888499. Zij denken graag met je mee!