ZIJ werving & selectie

ZIJ FOUNDATION

ZIJ houdt zich vanaf het begin af aan al bezig met het steunen van diverse goede doelen. Voor elke werkzoekende die wij aan een baan hebben geholpen en voor elke opdrachtgever die wij aan een nieuwe collega hebben geholpen maakt ZIJ een donatie over aan het goede doel. Tevens doneert ZIJ iedere keer als er een medewerker bij ZIJ jarig is een verjaardagsbox aan Stichting Jarige Job.

Deze acties en de vele nieuwe ideeën worden voortaan onder de noemer ZIJ foundation uitgevoerd. De aankomende tijd zal ZIJ foundation zich inzetten voor diverse bestaande goede doelen. Daarbij zal ZIJ foundation de focus leggen om uit te groeien naar een zelfstandige non-profit organisatie.

MISSIE ZIJ FOUNDATION

ZIJ foundation is een non-profit organisatie die tevens deel uitmaakt van de commerciële organisatie ZIJ met winstoogpunt. ZIJ foundation biedt extra steun en realiseert mogelijkheden op het gebied van educatie voor kansarme kinderen tussen de 4 en 18 jaar woonachtig in Amsterdam. Dit zullen wij doen door het inzamelen en verschaffen van (financiële) middelen. Denk hierbij onder andere aan leesboeken en schoolmateriaal, maar ook helpen wij graag met het creëren van de ideale leeromstandigheden. De kans op ontwikkeling wordt hierdoor zo groot mogelijk gemaakt. Want elk kind verdient gelijke kansen.

VISIE ZIJ FOUNDATION

In eerste instantie zal ZIJ foundation samenwerken met bestaande goede doelen en deze ondersteunen in hun acties. Met het uiteindelijke doel om eigen projecten en inzamelacties te draaien voor kansarme kinderen tussen de 4 en 18 jaar in Amsterdam en wellicht in de toekomst nog ver daar buiten…