ZIJ werving & selectie
Office Manager

Vacature voor de Office Manager die een organisatie een stap verder helpt

Ben jij de ideale kandidaat voor ZIJ?

De ideale Office Manager

Ben jij een Office Manager die altijd zijn/haar zaakjes op orde heeft en toe is aan een nieuwe uitdagende baan? Binnen deze vacatures zijn we op zoek naar de ideale Office Manager voor diverse opdrachtgevers. Voor ZIJ heeft een Office Manager als een van de belangrijkste vaardigheden het goed kunnen organiseren van wat er nodig is binnen een kantoor. Er is namelijk altijd wel iets wat er moet gebeuren en dat pak jij als Office Manager dan met plezier op. Je werkt graag met en voor mensen. Je taken variëren van managementondersteuning tot administratieve werkzaamheden. Daarnaast laat je met verschillende organisatorische werkzaamheden de dagelijkse gang van zaken binnen het kantoor efficiënt en soepel verlopen. Je bent Iemand die energie krijgt van ad-hoc taken en die het niet erg vindt om dan de planning even helemaal om te gooien.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening  en consultancy.  ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze Office Managers en hen echt willen leren kennen. Als het gaat om de match tussen de ideale Office Manager en de ideale werkgever, dan is ZIJ het bureau in bemiddeling voor Office Managers.

Benieuwd of ZIJ jouw ideale baan voor je kan vinden?

Het contact dat ik de afgelopen tijd heb mogen hebben met ZIJ, beviel me ontzettend goed. Ook de communicatie met de andere collega’s binnen ZIJ verliep vlekkeloos tijdens de vakantie van mijn vaste contactpersoon. Ik zal jullie daarom zeker aanraden bij kennissen die op zoek zijn naar een eerlijk, informeel en zeer betrokken recruitmentbureau.”

– Ambra, kandidaat werkzaam als Office Manager bij een consultancybedrijf.

Waarom werken met ZIJ?

Net als jij heeft ZIJ haar business goed op orde. Het team kent de kandidaten en de werkgevers als geen ander en werkt dagelijks met veel plezier aan het maken van matches zodat kandidaten kunnen starten met hun ideale baan.

Altijd voor jou

De ideale kandidaat voor de ideale baan bestaat. Daarvan is ZIJ overtuigd. Daarom gaat ZIJ tot het uiterste voor jou en het vinden van jouw ideale baan.

Persoonlijk

ZIJ ként haar kandidaten en weet daardoor de perfecte match voor zowel de Office Manager als de nieuwe werkgever te maken. Een win-winsituatie voor iedereen dus.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews.

Onze Office Manager vacatures

Voor een overzicht van al onze Office Manager vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op . We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale Office Manager?

Ben je juist op zoek naar een goede Office Manager? Neem dan contact op met ZIJ via  info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy