ZIJ werving & selectie
Paralegal

Zoek jij de ideale Paralegal vacature voor jouw nieuwe uitdaging?

ZIJ helpt jou graag bij het vinden van jouw ideale baan

De ideale Paralegal

Ben jij werkzaam als Paralegal of als juridisch medewerker en ben je toe aan een nieuwe leuke uitdaging? Bekijk dan eens de Paralegal vacatures van ZIJ. Bij deze vacatures voor de ideale Paralegal wordt er gezocht naar kandidaten die de handen uit de mouwen willen steken en uitermate secuur kunnen werken. Jij bent een kei in het ondersteunen van advocaten en juristen. Dossiers nauwkeurig voorbereiden en ook bijhouden, is voor jou bekend terrein. Je werk hard en gaat door totdat het resultaat is zoals jij het wilt. Je schrikt niet van een uitdagende zaak.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan als Paralegal of juridisch medewerker te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening  en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze kandidaten en hen echt willen leren kennen. Zo weten we goed wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale Paralegal en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor Paralegals.

Benieuwd welke vacatures ZIJ voor jou heeft?

ZIJ is zeer professioneel en persoonlijk. Er wordt goed naar je geluisterd en ze proberen echt de juiste match voor je te vinden. Een echte aanrader!”– Millanie, sollicitant bij ZIJ.

Waarom werken met ZIJ?

Met ZIJ werk je samen om de ideale baan te vinden. Het team doet er alles aan om jou aan het werk te laten gaan bij een werkgever die perfect bij jou past. Jij staat voorop.

Up-to-date

De medewerkers van ZIJ vinden het belangrijk dat jij altijd goed op de hoogte bent van de huidige stand van zaken. Wat was de feedback na de sollicitatie voor die geweldige Paralegal functie? Wanneer mag je ergens op gesprek? Je weet het meteen.

Geen nummer

Het is zo’n vervelend gevoel, je een nummer voelen. ZIJ past daarvoor en wil dat kandidaten zich meer dan prettig voelen in de samenwerking. Dat staat altijd bovenaan het lijstje.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze Paralegal vacatures

Voor een overzicht van al onze Paralegal vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op. We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale Paralegal?

Ben je juist op zoek naar een goede Paralegal of juridisch medewerker? Neem dan contact op met ZIJ via  info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy