ZIJ werving & selectie
Personal Assistant

Vind de ideale vacature voor een Personal Assistant (PA) zoals jij

ZIJ biedt jou de meest interessante vacatures en helpt je waar nodig

De ideale Personal Assistant

Ben jij de Personal Assistant waar de klanten van ZIJ naar op zoek zijn? Bij de Personal Assistant vacatures vragen we om een Personal Assistant (of PA of persoonlijke assistent) die iemand ondersteunt in de breedste zin van het woord. Vaak ben je de rechterhand van een manager, CEO of beroemdheid. Het werk van een Personal Assistant is vaak boeiend en afwisselend. Onze ideale kandidaat is op zoek naar een dynamische executive functie waarbij een goede talenkennis essentieel is. Je werkt graag voor grote (internationale) bedrijven waar kwaliteiten en kennis op waarde worden geschat. Je zoekt een professionele, goed uitgeruste werkomgeving en houdt van mensen met visie en daadkracht, die oplossingsgericht werken. Zelf denk je proactief mee en komt met oplossingen wanneer je ziet dat dit nodig is. Je schakelt makkelijk en kan snel verbanden leggen. Je voorbereiding is tot in de puntjes verzorgd en vooral je organisatorische vaardigheden en netheid zijn sterke punten. Je kunt uitstekend zelfstandig functioneren, maar vindt teamspirit ook belangrijk.

Wie is ZIJ?

ZIJ is een werving- en selectiebureau voor secretarieel en administratief personeel en maakt het jou graag makkelijk de ideale baan te vinden. Met ZIJ zijn we onder andere gespecialiseerd in vacatures binnen de advocatuur, zakelijke dienstverlening  en consultancy. ZIJ staat erom bekend dat we goed luisteren naar onze Personal Assistants voor wij een baan zoeken en we willen hen echt leren kennen. Op die manier weten we wat jouw wensen én eisen zijn voor jouw ideale baan. Als het gaat om de match tussen de ideale Personal Assistant en de ideale werkgever, dan is ZIJ het ideale bureau in bemiddeling voor deze functie.

Ook aan de slag via ZIJ?

“Nogmaals bedankt voor alles! Ik wens jullie nog ontzettend veel succes en plezier toe, verder bij ZIJ! Complimenten over de service, want ik voelde mij echt bij jullie op mijn gemak. Ook was de toegestuurde info helemaal in orde!” – Larissa, kandidaat werkzaam bij een accountantskantoor.

Waarom werken met ZIJ?

ZIJ doet het net even anders. De Personal Assistants en werkgevers waar ZIJ mee samenwerkt zijn van hoog niveau. Het team van ZIJ gaat voor kwaliteit.

ZIJ staat voor je klaar

Als Personal Assistant heb jij je zaakjes op orde, maar bij ZIJ hebben ze dat uiteraard ook. Het team zorgt dat je goed op de hoogte bent en geeft jou op tijd updates. Jij hoeft zelf nergens achteraan te bellen als het gaat om jouw baan.

ZIJ kent jou

Het maken van de perfecte match tussen jou als Personal Assistant en je toekomstige werkgever werkt bij ZIJ zo goed omdat het team alle kandidaten kent.

Benieuwd naar opdrachtgevers en kandidaten die jou voorgingen en wat de ervaringen zijn met ZIJ? Bekijk het op ZIJ reviews

Onze Personal Assistant vacatures

Voor een overzicht van al onze Personal Assistant (PA) vacatures in Amsterdam en omstreken, kijk je op Ik zoek werk. ZIJ is altijd op zoek naar goede kandidaten, dus neem contact op. We maken graag kennis met je!

Op zoek naar de ideale Personal Assistant?

Ben je juist op zoek naar een goede Personal Assistant? Neem dan contact op met ZIJ via info@zijmaakthetverschil.nl of 020 6 888 499. Laat ons helpen met het vinden van de ideale kandidaat. We horen graag wat voor jullie ideaal is.

Bekijk hier een greep uit onze beschikbare sollicitanten (m/v).

Secretarieel en administratief personeel voor de advocatuur, zakelijke dienstverlening en consultancy