Persoonsbeschrijving

Een kei van een collega, zo wordt deze sociale, positieve en altijd vrolijke jongen omschreven. Iemand op wie je kunt bouwen, in is voor een grapje op zijn tijd, maar bovenal goed werk verricht. Dit zijn een aantal dingen waarom hij zo geliefd is bij zijn collega’s, maar zeker ook bij de klanten. Niets is hem te veel , hij staat de klanten altijd geduldig te woord , luistert goed en denkt met ze mee om zo het best mogelijke advies te kunnen geven.

Gewenste  functie

Administratief medewerker

Kandidaat

30 jaar, woonachtig in Purmerend

Werkervaring

Deze vrolijke heer heeft na zijn administratieve MBO opleiding ruime ervaring opgedaan in financieel/administratief werk. Hij vindt het leuk en is er gedreven in. Hij helpt de klanten met veel geduld en denkt met ze mee. Niet alleen naar de klant toe is hij loyaal, ook met de werkgever denkt hij mee en toont hij veel initiatief. In zijn huidige functie heeft hij een aantal vaste klanten en voor hen regelt hij alles; het onderhouden van contacten, zowel schriftelijk als telefonisch, het vastleggen, bijhouden, contoleren en wijzigen van gegevens, het uitvoeren van diverse administratieve taken die hier bij komen kijken, klanten informeren over veranderingen en meedenken over verbeterprocessen zijn een greep uit zijn dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zit hij in de OR, omdat hij niet alleen zijn klanten, maar ook het welzijn van zijn collega’s belangrijk vindt.

Wensen

Hij is echt op zoek is naar inhoudelijk administratief werk. Een baan waarin je lekker bezig kunt zijn. Hij heeft het liever te druk, dan te rustig. Dat motiveert hem, hij zet zijn schouders eronder en zorgt ervoor dat alles wordt geregeld. Een loyaal iemand, die het fijn vindt als dit wederzijds is, hij doet zijn uiterste best, dus hij zou het  fijn vinden als zijn werkgever dit waardeert, dat er ruimte is voor meedenken en het tonen van eigen initiatief. Het is iemand die van vastigheid houdt en geen jobhopper is, hij bouwt graag een band op met zijn klanten en collega’s en dat kan niet als je van de ene naar de andere baan switcht.

Beschikbaarheid

In overleg

Aantal uren

24-40

 

Zoekt u ook zo’n goede Administratief medewerker? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.