ZIJ werving & selectie

Deze kandidaat zoekt een functie waarin zij haar uitgebreide ervaring kan inzetten in administratieve en coördinerende taken. Zij heeft ervaring met boekhouding en facturering, afspraken inplannen, het beheren van kantoorbestellingen, het coördineren van interne vergaderingen, feesten en het onderhouden van contact met alle leveranciers. Daarnaast wil zij graag ingezet worden voor de ondersteuning bij bepaalde taken binnen het inwerkproces van nieuwe medewerkers.

Eerder was zij verantwoordelijk voor de planning van het receptiepersoneel en het beheren van de bemanning en coördinatie van de receptie.

Zij zoekt een functie die een breed scala aan administratieve en organisatorische taken omvat, waar zij haar gestructureerde werkstijl en oog voor detail kan toepassen om bij te dragen aan de efficiëntie en soepele werking van de organisatie.

Kortom, zij zoekt een veelzijdige administratieve rol die haar coördinerende vaardigheden en ervaring in het ondersteunen van medewerkers combineert met haar talent voor organisatie en planning.

Werkervaring

Haar werkervaring omvat de boekhouding en facturering, ondersteuning bij het inwerkproces van nieuwe medewerkers, en het beheren van de planning voor het receptiepersoneel. Ze was verantwoordelijk voor de bemanning en coördinatie van de receptie en het intern plannen van vergaderingen, feesten, vieringen en afspraken. Daarnaast beheerde ze alle kantoorbestellingen, assisteerde bij het boeken van reizen en events, en onderhield contact met alle leveranciers.

Kandidaat

Haar secretariële loopbaan kreeg een mooie ‘boost’ tijdens haar werk bij een groot accountantskantoor in Amsterdam. In deze dynamische omgeving ontwikkelde ze zich tot een allround Office Manager. Bij het ondersteunen van twee partners kon ze haar vaardigheden en capaciteiten volledig benutten. Hier kreeg zij een rol waarin ze proactief moest zijn, mee mocht denken, wat haar in staat stelde om nog meer betrokken te zijn bij de processen en het succes van de organisatie. In deze rol is ze enorm gegroeid en ze wil deze groei graag voortzetten. Daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdagende functie waarin ze haar ervaring en vaardigheden verder kan ontwikkelen.

Kortom, ze brengt een schat aan ervaring en expertise met zich mee, wat haar een waardevolle aanwinst maakt voor elke organisatie.

Gewenste functie

Allround Office Manager

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar

 

Zoekt u ook een Allround Office Manager? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.