Gewenste Functie: Corporate Recruiter

Naam
Teun

Woonplaats
Amsterdam

Leeftijd
32

Opleiding
Bachelor & Master Arbeid- en organisatiepsychologie

Cursussen
ABU training voor uitzendmedewerkers, adviesvaardigheden, gesprekstechnieken

Werkervaring
Teun werkt momenteel als regiomanager bij een landelijke uitzendorganisatie. Hij is gestart als intercedent en is zeer snel doorgegroeid in zijn huidige rol. Teun geeft leiding aan 3 vestigingen. De regio waar hij werkzaam is, is opgesplitst waarbij hij voor een deel verantwoordelijk is.

Beschikbaarheid
1 maand opzegtermijn

Salarisindicatie
EUR 3.000 bruto per maand, gebaseerd op een 40 urige werkweek

Aantal uren
36-40 uur

Wensen
Graag werkt Teun in een grote professionele organisatie. Hij is geboren voor het werving- en selectievak. Hij is op zoek naar een volgende stap in zijn loopbaan en wil graag als Corporate Recruiter aan de slag. Teun merkt dat hij niet meer uitgedaagd wordt in deze branche en zijn snelle carrière doet hem beseffen dat er voor hem elders kansen liggen. Leidinggeven is niet direct zijn ambitie en hij vindt het dan ook erg fijn wanneer hij zelf wordt aangestuurd. Een toptalent die binnen de zakelijke dienstverlening verder kan bloeien.

Persoonsomschrijving
Teun kan uitstekend luisteren naar de behoeften van zijn interne en externe klant. Hij is een serieuze gesprekspartner die goed aanvoelt hoe de ‘hazen lopen’ binnen een bedrijf. Hij kan uitstekend de ideale kandidaten uit de markt halen. Door zijn ruime ervaring op het gebied van werven én selecteren, is hij een uitstekende Corporate Recruiter.

Zoekt u ook zo’n goede Corporate Recruiter? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.