ZIJ werving & selectie

Deze ervaren dame is iemand die haar hart verloren heeft aan het verzamelen en het delen van kennis en informatie. Ze vindt niets leuker dan anderen snel op weg te helpen binnen verschillende informatiesystemen. Ze verdiept zich in het vakgebied waarvoor ze werkzaam is en kan dan vrij snel de juiste trefwoorden toewijzen aan de grote verscheidenheid aan documenten. Als persoon is ze echt een vakspecialist, dat hoor je direct. Nieuwsgierig van aard om zoveel mogelijk kennis tot zich te nemen om het daarna met veel plezier te delen. Ze snapt echt hoe je alles vindbaar kunt maken en hoe belangrijk het is om de juiste trefwoorden toe te kennen aan de verschillende documenten. Een fijne, prettige collega!

Gewenste functie

Informatiespecialist

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar
24 uur

Werknervarig

Als informatiespecialist heeft ze ontzettend veel kennis en maakt de beroepsgroep waar ze voor werkt niet uit. Ze weet hoe je informatie kunt opslaan (de verschillende systemen) en welke trefwoorden je moet toepassen om het vindbaar te maken voor derden. Ze helpt graag mensen die niet het geduld hebben om zelf te zoeken. Zij snapt hun stress of irritatie en blijft op zo’n moment rustig en legt graag uit, of ze neemt het volledig van ze over. Ze is gewend om met verschillende, kritische en veeleisende personen te werken en dat maakt haar dé intermediair tussen informatie en gebruiker!

Wensen

Deze enthousiaste kandidaat krijgt er oprecht energie van om de intermediair te zijn tussen informatie en de gebruiker. Dit is wat zij leuk vindt en waar ze ook goed in is, hierin is ze heel service verlenend en gedreven. Vanuit haar voormalige werkgevers en opleidingen is ze breed geschoold en heeft ze geleerd snel haar weg te vinden binnen nieuwe vakgebieden en informatiesystemen. Ze ziet dit dan ook als een uitdaging, het is een continue veranderende wereld en daar gaat zij graag in mee. Ze is gewend om zowel in het Nederlands als in het Engels te werken en vind dit geen probleem, het houdt haar scherp!

Zoek jij ook zo’n goede informatiespecialist? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.