ZIJ werving & selectie

Deze sociale, opgewekte ondersteunende topper staat midden in het leven, echt een ondernemend type. Maxime heeft een winnaarsmentaliteit en geeft niet zomaar op. Ze maakt waar wat er van haar verwacht wordt en zet ook zeker nog dat stapje extra. Linksom of rechtsom zorgt ze ervoor dat het geregeld wordt. Als persoon is Maxime is eerlijk, recht door zee en zorgzaam. Je kunt van haar een flexibele en loyale houding verwachten. In een ondersteunende rol gaat ze ervoor om anderen de beste versie van zichzelf te laten zijn. Ze investeert in het bouwen aan een relatie, wederzijds vertrouwen is hierin belangrijk voor haar. Maxime pakt haar verantwoordelijkheden en gaat voor het hoogst haalbare resultaat. Ze is communicatief erg sterk. Meedenken en met oplossingen komen is iets wat ze van nature in zich.

Gewenste functie

Maxime is breed inzetbaar, denk aan een functie als Management Assistant, Office manager, Personal Assistant of Project Assistant.

Beschikbaarheid

Maxime is per direct beschikbaar en werkt bij voorkeur 32-40 uur per week. Graag werkt Maxime deels vanuit huis maar is hierin flexibel.

Werkervaring

Maxime heeft binnen verschillende organisaties ervaring opgedaan. Dit waren zowel kleinere bedrijven als grote internationale organisaties. Ze weet zichzelf goed aan te passen, maar vindt het ook belangrijk om authentiek te kunnen blijven. In haar laatste baan is Maxime een flinke uitdaging aangegaan, het is niet iemand die altijd kiest voor de makkelijkste weg. Ze heeft door haar ervaringen een hoge standaard van dienstverlening ontwikkelt en is zeer klantgericht.

Wensen

Maxime ziet zichzelf in een uitdagende baan waar ze zelfstandig te werk kan gaan. Ze vindt het prettig om mensen om zich heen te hebben maar heeft graag een baan met eigen verantwoordelijkheden. Dit haalt het beste in haar naar boven. Met haar werkervaring kun je er vanuit gaan dat ze waarmaakt. Ze komt goed tot haar recht in een professionele omgeving waar een informele interne cultuur heerst. Een bedrijf waar transparant en open met elkaar wordt gecommuniceerd en waar nieuwe ideeën worden gewaardeerd. Een startup of scale-up zou ook ontzettend goed bij haar passen.