Persoonsomschrijving
Agnes is een professional. Een keurige, zeer ervaren kandidaat die echt iets kan bijdragen aan een bedrijf. Ze houdt ervan om hard te werken en vindt het geen enkel probleem om veel uren te draaien. Voorkomendheid, fatsoen, respect en kwaliteitsbewustzijn zijn termen die bij haar passen.
Gewenste functie

Directiesecretaresse

Kandidaat

44 jaar, woonachtig in Haarlem

Werkervaring

In het begin van haar carrière heeft Agnes onder andere gewerkt als directiesecretaresse bij Philips en voor een hoofdcommissaris van de politie. Na een verhuizing naar de USA heeft ze ook daar gewerkt als directiesecretaresse voor een general manager binnen Philips. Na een aantal jaren in de USA te hebben gewoond is ze teruggekomen naar Nederland en is begonnen bij een groot internationaal bedrijf in de zakelijke dienstverlening, als Personal Assistant van de Directeur Beneluxe. Een erg leuke, uitdagende baan. Helaas zijn veel van haar taken door bezuinigingen ondergebracht bij het hoofdkantoor in Noorwegen. Iets wat Agnes heel jammer vindt, want haar baan is hierdoor een stuk minder druk en uitdagend geworden. Ze heeft het gevoel dat ze iets ‘mist’ en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging!

Wensen

Agnes is op zoek naar een uitdagende, veelzijdige baan in (het liefst) een internationale omgeving. Met haar ervaring, kennis en energie wil ze graag het verschil kunnen maken in een organisatie. Ze houdt ervan om mee te denken, te adviseren en de daad bij het woord te voegen. Ze is op zoek naar een functie waarin ze kan meedenken, mee kan sparren en waarbij ze een hoge eigen verantwoordelijkheid heeft. Een pittige functie, die bij wijzen van spreken geen dag hetzelfde is.

Beschikbaarheid

1 maand opzegtermijn

Aantal uren

32 per week

Zoekt u ook zo’n goede Directiesecretaresse? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.

Secretaresse