ZIJ werving & selectie

Als iemand weet wat klant- en servicegerichtheid is dan is dat Nicole! Met haar jarenlange ervaring in de horeca weet ze goed in te spelen op onvoorziene situaties en heeft ze een flexibele instelling. Nicole is een kei in overzicht houden over het grotere geheel, zonder hierin oog voor detail te verliezen. Netjes en geordend werken is haar tweede natuur.

Ze is iemand die alles wil oppakken wat in haar vermogen ligt. Ze is ontzettend behulpzaam en heel dienstbaar. Voor geen enkel klusje voelt Nicole zich te goed. Ze komt goed tot haar recht in een veelzijdige functie met een diversiteit aan taken. Een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt maar waar ook ruimte is voor gezelligheid spreekt haar aan. Nicole is heel sociaal en heeft graag mensen om zich heen. Tevens is ze creatief, wat zich bijvoorbeeld uit in het vinden van oplossingen.

Gewenste functie

Office Assistant, gastvrouw, facilitair medewerker

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar, bij voorkeur 32 uur per week

Werkervaring

Nicole heeft jarenlang een horecagelegenheid gerund. Ze heeft dit met veel plezier gedaan, maar nu is het voor haar het moment om uit de horeca te stappen. Het ondersteunende vak heeft haar altijd getrokken. Hierin komen haar kwaliteiten goed naar voren. Nicole is graag de hele dag druk bezig met allerlei soorten werkzaamheden. Door haar ervaring in de horeca weet ze als geen ander te presteren onder een hoge werkdruk.

Wensen

Nicole is toe aan een nieuwe stap in haar carrière, ze laat de horeca achter zich en wil zich gaan focussen op een ondersteunende functie binnen de zakelijke dienstverlening. Ze is ontzettend gedreven om dit tot een succes te maken en haar wil om te leren en zich te ontwikkelen komt duidelijk naar voren. Ze komt goed tot haar recht in een bruisende en dynamische omgeving waar veel gebeurt.

Zoekt u ook zo’n goede parttime Office Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.