ZIJ werving & selectie

Als iemand weet wat klant- en servicegerichtheid is dan is dat Madeleine! Met haar jarenlange ervaring weet ze goed in te spelen op onvoorziene situaties en heeft ze een flexibele instelling. Madeleine is een kei in overzicht houden over het grotere geheel, zonder hierin oog voor detail te verliezen. Netjes en geordend werken is haar tweede natuur.

Ze is iemand die alles wil oppakken wat in haar vermogen ligt. Ze is ontzettend behulpzaam en heel dienstbaar. Voor geen enkel klusje voelt Madeleine zich te goed. Ze komt goed tot haar recht in een veelzijdige functie met een diversiteit aan taken. Een dynamische omgeving waar hard gewerkt wordt maar waar ook ruimte is voor gezelligheid spreekt haar aan. Madeleine is heel sociaal en heeft graag mensen om zich heen. Tevens is ze creatief, wat zich bijvoorbeeld uit in het vinden van oplossingen.

Gewenste functie

Office Manager, Facilitair medewerker

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar, bij voorkeur 32 uur per week

Werkervaring

Na haar studie is Madeleine begonnen als receptioniste/hostess bij een bekende voetbalclub. Na ongeveer een jaar kreeg ze een mooi aanbod om General Secretary te worden bij een groot productiebedrijf. Hier heeft ze 10 jaar met veel plezier gewerkt, totdat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. Deze heeft ze gevonden in een baan als Office Manager bij een internationaal bedrijf in binnen- en buitenbeveiliging. In deze afwisselende en zelfstandige functie hield ze zich vooral bezig met contact met leveranciers, ontzorgen van haar collega’s, begeleiden van nieuwe collega’s, administratieve taken en niet te vergeten het organiseren van de vrijmibo en uitjes en het kerstdiner. Helaas is onlangs besloten het bedrijf op te splitsen en verhuist haar onderdeel naar het buitenland, vandaar haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Wensen

Regelen, organiseren en ondersteunen is het liefste wat Madeleine doet en dit is dan ook op haar lijf geschreven,  grote verantwoordelijkheid geeft, zelfstandig werken vindt ze fijn! Een groot, liefst internationaal bedrijf heeft haar voorkeur, omdat ze hierin veel ervaring heeft. Maar ook voor een klein tot middelgroot bedrijf staat ze open, als het bedrijf maar ambitieus is. Ze komt goed tot haar recht in een bruisende en dynamische omgeving waar veel gebeurt.

Zoekt u ook zo’n goede parttime Office Manager? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.