ZIJ werving & selectie

Een dame die ontzettend sterk is in het werken met deadlines. Hier krijgt zij veel energie van. Niets ontgaat haar en ze houdt altijd het overzicht. Zodra het werk bij haar ligt dan kun je erop vertrouwen dat het goed komt. Haar collega’s omschrijven haar als lief, behulpzaam en pittig. Waarbij haar pit ervoor zorgt dat elke deadline gehaald wordt. Ze houdt van aanpakken en wacht niets af. Administratief, secretarieel én organisatorisch is zij sterk. Daarnaast staat ze altijd klaar voor haar collega’s. Als haar een vraag wordt gesteld waar ze (nog) geen verstand van heeft dan zoekt ze het uit. Ze kunnen altijd en met alles bij haar terecht. Erg fijn om haar in je team te hebben.

Gewenste functie

Management Assistant / Legal Assistant

Beschikbaarheid

Opzegtermijn 1 maand
32 uur

Werkervaring

Iemand met ruime ervaring in het ondersteunende vak. Zodra het werk bij haar ligt of ze staat in de cc dan kun je erop vertrouwen dat het goed komt. Geen detail ontgaat haar. Ze is gewend om volledig in het Engels te werken. Ze is ontzettend dienstverlenend met tegelijk die pit die ze in zich heeft. Ze durft zich te uiten en staat voor wie ze is. Tegelijk is ze een heel lieve zorgzame dame die zichzelf weg kan cijferen en er echt voor iemand is. Misschien wel de juiste balans om zich goed staande te kunnen houden in een dynamische, veeleisende omgeving en er als Assistant echt voor iemand te staan en enorm dienstverlenend te zijn.

Wensen

De ideale baan voor deze kandidaat is een baan met variabele werkzaamheden, een informele sfeer binnen het bedrijf en juist formeel naar buiten. Ze vindt het leuk om een directeur te ondersteunen of een groep van mensen. Dat is dan ook echt wat ze zoekt; een ondersteunende functie. Ze houdt ervan om zowel organisatorisch, administratief als secretarieel bezig te zijn. Zo kan ze goed onder druk werken en mensen ook goed achter de broek aanzitten. Dit heeft ze voor haar voormalige werkgever veel moeten doen. Ze bleef naast hem staan, omdat ze wist dat iets bijvoorbeeld binnen een uur geaccordeerd moest worden. Daar is ze vasthoudend in en ze zorgt dat het geregeld wordt.

Zoekt u ook zo’n goede Management/Legal Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.