ZIJ werving & selectie

De ideale baan voor deze kandidaat is een uitdagende rol als ervaren Executive Assistant voor bijvoorbeeld de Raad van Bestuur en Board Members, waar ze haar uitgebreide ervaring en vaardigheden kan inzetten. Zij zoekt een functie waarin ze proactief kan bijdragen aan de dagelijkse activiteiten van de directie door middel van agenda- en mailboxbeheer, het voorbereiden van presentaties, en het afhandelen van telefoongesprekken. Ze heeft ruime ervaring met het organiseren van complexe reisarrangementen (vluchten, hotels, treinen, visa, etc.) en ondersteunt graag bij het voorbereiden en notuleren van bestuursvergaderingen, zowel nationaal als internationaal.

Ze waardeert een omgeving waar ze praktisch, discreet en tactvol kan opereren, binnen vastgestelde budgetten en deadlines. Haar ideale functie biedt uitdaging, mogelijkheden tot persoonlijke groei en een dynamische omgeving waarin ze haar organisatorische talenten volledig kan benutten.

Gewenste functie

Ervaren Executive Assistant

Beschikbaarheid

1 maand, 32 uur

Werkervaring

Zij heeft uitgebreide ervaring als Ervaren Executive Assistant voor zowel de Raad van Bestuur als Board Members, waarbij ze verantwoordelijk was voor een breed scala aan taken. Ze ondersteunde actief bij dagelijkse activiteiten, zoals agenda- en mailboxbeheer, het voorbereiden van presentaties en het organiseren van complexe reisarrangementen.

Daarnaast beheerde zij met grote zorgvuldigheid de agenda’s van de CEO en CFO, inclusief het afhandelen van reis- en onkostenregelingen. Ze was verantwoordelijk voor het onderhouden van communicatie met diverse belanghebbenden, waaronder aandeelhouders, bestuursleden, klanten, partners en intern personeel. Haar ervaring omvatte ook het beheren van HR-processen, zoals het bijhouden van HR-records, loonadministratie, afwezigheid en verlofregelingen.

Zij heeft een bewezen staat van dienst in het organiseren van grootschalige evenementen en in het managen en trainen van een ondersteuningsteam. Ze bouwde sterke relaties op met belangrijke stakeholders en leverde waardevolle bijdragen aan interne projecten en wervingsprocessen.

Kandidaat

Zij is bijzonder goed in staat om complexe taken en projecten te organiseren en te coördineren. In haar rol heeft zij altijd nauwkeurigheid en precisie getoond, vooral bij taken zoals agenda- en mailboxbeheer, het voorbereiden van documenten en notulen van vergaderingen. Ze zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd en geen detail over het hoofd wordt gezien.

Ze beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Ze kan effectief communiceren met diverse belanghebbenden, inclusief bestuursleden, collega’s, klanten en externe partners. Ze begrijpt het belang van vertrouwelijkheid en kan discreet omgaan met gevoelige informatie.

Ze neemt graag initiatief en denkt proactief mee met haar team en de organisatie als geheel. Ze is in staat om snel te schakelen en oplossingen te vinden voor eventuele uitdagingen die zich voordoen in haar werk. Hoewel zij goed zelfstandig kan werken, gedijt ze ook goed in teamverband. Ze heeft ervaring met het trainen en managen van een ondersteuningsteam en kan effectief samenwerken met collega’s op alle niveaus binnen de organisatie.

Deze combinatie van vaardigheden en persoonlijke kenmerken stelt haar in staat om haar rol als Ervaren Executive Assistant met vertrouwen en succes uit te voeren, waarbij ze waarde toevoegt aan de efficiëntie en effectiviteit van de directie en de organisatie als geheel.

 

Zoekt u ook zo’n goede Ervaren Executive Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.