Gewenste functie: Executive Assistant

Naam
Franca

Woonplaats
Diemen

Leeftijd
40

Opleiding
Master Ondernemingsrecht, Universiteit
Bachelor of Laws, Universiteit
HBO, International Business and Languages
Management Assistent / Directiesecretaresse, Schoevers

Cursussen
Spaans
Duits

Werkervaring
Franca is iemand die alle facetten van het secretaresse vak kent en daar ook alle kwaliteiten voor bezit. Ze heeft jaren diverse functies gehad van Office manager tot Management Assistent. Haar ervaring maakt haar echt een topper van een Executive Assistant.  Ze zet graag een stapje extra om te zorgen dat het beste wordt bereikt. Dit bereikt ze door altijd op de hoogte te zijn, door haar interesse te tonen en zich te verdiepen in hetgeen dat speelt. Wanneer het nodig is om langer te blijven omdat die presentatie echt nog de deur uit moet of omdat een meeting uitloopt dan is dat voor Franca geen probleem!

Salarisindicatie
€ 5.000 bruto per maand (bespreekbaar)

Beschikbaarheid
per direct

Aantal uren
40+ per week

Wensen
Franca zoekt een Executive Assistant functie op niveau. Dit is haar ook zeker op haar lijf geschreven. Ze wil hard kunnen werken en meedenken op ondersteunend niveau.

Persoonsomschrijving
Een ieder weet Franca te vinden, ze is echt een vraagbaak en voor iedereen toegankelijk. Franca zet zich voor de volle 100% in en doet alles met een lach op haar gezicht. Franca gaat zelfstandig aan de slag. Ze is heel betrouwbaar; wanneer je haar vraagt iets te doen, kun je er van op aan dat het gedaan wordt. In haar werk is ze oplossingsgericht, stressbestendig en blijft altijd positief. Franca heeft eigenlijk alles in huis en als je haar aan je hebt gebonden, weet je dat je eigenlijk nooit meer zonder wilt.
Zoekt u ook zo’n goede Executive Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.