Persoonsomschrijving

Een ieder weet haar te vinden, ze is echt een vraagbaak en voor iedereen toegankelijk. Ze zet zich voor de volle 100% in en doet alles met een lach op haar gezicht. Ze gaat zelfstandig aan de slag. Ze is heel betrouwbaar; wanneer je haar vraagt iets te doen, kun je er van op aan dat het gedaan wordt. In haar werk is ze oplossingsgericht, stressbestendig en blijft altijd positief. Ze heeft eigenlijk alles in huis en als je haar aan je hebt gebonden, weet je dat je eigenlijk nooit meer zonder wilt.

Gewenste functie

Executive Assistant

Kandidaat

40 jaar, woonachtig in Diemen

Werkervaring

Deze kandidaat is iemand die alle facetten van het secretaresse vak kent en daar ook alle kwaliteiten voor bezit. Ze heeft jaren diverse functies gehad van Office manager tot Management Assistent. Haar ervaring maakt haar echt een topper van een Executive Assistant.  Ze zet graag een stapje extra om te zorgen dat het beste wordt bereikt. Dit bereikt ze door altijd op de hoogte te zijn, door haar interesse te tonen en zich te verdiepen in hetgeen dat speelt. Wanneer het nodig is om langer te blijven omdat die presentatie echt nog de deur uit moet of omdat een meeting uitloopt dan is dat voor haar geen probleem!

Wensen

Zij zoekt een Executive Assistant functie op niveau. Dit is haar ook zeker op haar lijf geschreven. Ze wil hard kunnen werken en meedenken op ondersteunend niveau.

Beschikbaarheid

per direct

Aantal uren

40+ per week

Zoekt u ook zo’n goede Executive Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.