ZIJ werving & selectie

De toegevoegde waarde van deze kandidaat ligt niet alleen in de uitvoering van zijn taken, maar ook in het verbeteren van bestaande processen binnen financiële administraties. Als ervaren interimmer is hij direct beschikbaar voor diverse financieel administratieve opdrachten. Zijn flexibiliteit stelt hem in staat om snel in te spelen op verschillende behoeften binnen organisaties. Hij zoek een rol waarin hij zijn expertise kan inzetten om anderen maximaal te ondersteunen.

Hij is op zoek naar een dynamische omgeving waar zijn kennis en vaardigheden volledig tot hun recht komen, en waar hij kan bijdragen aan de optimalisatie van administratieve processen en strategische besluitvorming.

Gewenste functie

Financieel medewerker / specialist (interim)

Beschikbaarheid

Opzegtermijn 1 maand
32 uur

Werkervaring

De laatste jaren heeft hij zich voornamelijk gespecialiseerd als expert in het afrekenen van servicekosten aan huurders, met name bij diverse woningcorporaties in de regio Amsterdam. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het grondig analyseren en vaststellen van de servicekostenresultaten, evenals het nauwkeurig controleren van het grootboek. Zijn expertise strekt zich ook uit tot het voorspellen en budgetteren van servicekosten, waarbij zijn jarenlange ervaring hem heeft bekwaamd in deze specifieke niche.

Daarnaast heeft hij uitgebreide ervaring opgedaan in het voeren van financiële administraties voor bedrijven in diverse sectoren. Zijn werkzaamheden variëren van controlewerkzaamheden tot het zelfstandig beheren van de gehele administratie, van begin tot eind. Hij heeft bewezen dat hij niet alleen in staat is om nauwkeurig financiële gegevens te analyseren en te interpreteren, maar ook om operationele processen te verbeteren en efficiëntie te bevorderen binnen organisaties.

Kandidaat

Hij is sterk in het analyseren van financiële gegevens en kan op basis daarvan waardevol advies geven aan het management. Thuiswerken is voor hem een mogelijkheid, gezien hij een thuiskantoor heeft.

 

Zoekt u ook zo’n goede Financieel medewerker / specialist (interim)? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.