ZIJ werving & selectie

Een geweldige interim professional. Een gracieuze dame, die eruit ziet om door een ringetje te halen. Ze klinkt net zo. Alles klopt aan haar. Je merkt aan haar dat ze veel kennis heeft. Ze is goed in haar vak en als persoon is ze heel vriendelijk en meegaand. Met recht een aanwinst als interimmer. Als persoon is zij heel flexibel, zo werkt ze graag 40 uur in de week en is zij bereikbaar wanneer nodig. Ze heeft flair en is elegant en dat zie je terug in haar werk. Oplossingsgericht is zij sterk en ze vindt het heerlijk om te blijven leren.

Gewenste functie

Interim Personal Assistant

Beschikbaarheid

Beschikbaar voor nieuwe opdrachten per half mei 2022
40 uur

Werkervaring

Door haar ruime (internationale) werkervaring binnen de zakelijke dienstverlening weet ze wat er van haar verwacht wordt. De lat mag hoog liggen. Bij het werken op het hoogste niveau kan ze haar vaardigheden goed gebruiken. Ze houdt ervan om orde te scheppen in chaos. Hoe groter het ‘probleem’, hoe interessanter. Teamspirit is belangrijk voor haar. Ze past goed binnen de zakelijke dienstverlening. Haar inzet is hoog en ze zet graag die extra stap die nodig is om een opdracht goed af te ronden. Het liefst werkt ze 1 op 1 of 1 op 2. Ze heeft o.a. ervaring binnen de grotere internationale corporates en als PA binnen een Family Office.

Wensen

Deze kandidaat is een echte PA, super ervaren en professioneel. Ze kan goed met veeleisende mensen omgaan en vindt dit ook leuk om te doen. Ze heeft een heel goed gevoel voor verhoudingen en is ook heel scherp op de details. Ze kan zich goed aanpassen en vindt het leuk om zichzelf te schikken naar de opdracht. Echt een van de zwaardere profielen qua interim, met deze kandidaat weet je zeker dat de opdracht top wordt uitgevoerd.

Zoekt u ook zo’n goede interim PA? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.