Gewenste functie: HR Assistant

Naam
Sanne

Woonplaats
Amsterdam

Leeftijd
28

Opleiding
HAVO, volgt momenteel een HBO HRM opleiding

Cursussen
MS Office en Timemanagement

Werkervaring
Sanne heeft ruime ervaring als HR ondersteuner. Na het afronden van haar middelbare school heeft zij een jaar in Amerika gestudeerd. Terug in Nederland is zij gestart op het hoofdkantoor bij een grote uitzendorganisatie. Met veel plezier heeft zijn interne medewerkers geassisteerd en geholpen bij personele vraagstukken. Haar manager heeft haar geadviseerd om een HRM studie te gaan volgen. Sanne volgt momenteel een deeltijd HRM opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij hoopt de opleiding volgend jaar succesvol af te ronden.

Beschikbaarheid
Per direct

Salarisindicatie
EUR 2.500 bruto per maand, gebaseerd op een 40-urige werkweek

Aantal uren
40 uur

Wensen
Sanne werkt graag binnen een middelgrote tot grote (internationale) organisatie. Zij ontwikkelt zich graag in het HRM vak, maar heeft nog geen uitgesproken ambitie om als adviseur aan de slag te gaan. Ze is pragmatisch en operationeel ingesteld en wil dit graag in haar werk kunnen blijven uitdragen. Een brede ondersteunende functie met enkele projectmatige taken maakt haar blij.

Persoonsomschrijving
Als persoon is Sanne enthousiast en straalt ze vertrouwen uit. Ze heeft een dienstverlenende en servicegerichte werkhouding. Sanne is leergierig en werkt hard. Zij gaat altijd op zoek naar het antwoord op een vraag of zoekt naar een oplossing voor een probleem.

Zoekt u ook zo’n goede HR Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.