ZIJ werving & selectie

Een vriendelijke en verzorgde dame die standvastig en loyaal is. Als persoon is zij rustig, ze houdt van structuur en weet deze aan te brengen binnen een organisatie. Ze is integer, betrouwbaar en discreet en daarnaast beschikt zij over goede contactuele eigenschappen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is goed in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken. Ze is een harde werker, heeft echt een prachtig arbeidsethos. Ze is iemand die altijd vooruit denkt en werkt en draagt graag haar steentje bij om de dagelijkse gang van zaken in goede banen te leiden. 

Gewenste functie

Senior Management Assistant

Beschikbaarheid

Opzegtermijn 1 maand
32 – 36 uur

Werkervaring

Mooie werkervaring, echt een senior die veel dingen kan oppakken en veel verantwoordelijkheden aankan. Het is iemand die het leuk vindt om dingen naar zich toe te kunnen trekken en doet dit dan ook, op een prettige manier. Ze staat open voor een mooie, nieuwe uitdaging, waarbij ze haar werkervaring toe kan passen en daarnaast ook nog nieuwe vaardigheden leert die een aanvulling zijn op haar ervaring. Ze heeft een groot doorzettingsvermogen en is leergierig van aard, door haar flexibele instelling past ze zich snel aan aan veranderende omstandigheden. Kortom: een breed inzetbare Assistant met volop ervaring in uiteenlopende taken binnen diverse werkomgevingen.

Wensen

Op dit moment is deze kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging, welke voor haar ligt bij een dynamische organisatie waar ze betrokken is bij hetgeen dat speelt. Haar ideale baan is een baan waarbij zij uiteenlopende secretariële en administratieve werkzaamheden kan verrichten. Ze zoekt stabiliteit en zekerheid, een bedrijf waar ze jarenlang kan en wil werken. Qua functie vindt ze een PA rol heel leuk, ze vindt het leuk om daarbij extra dingen op te pakken, zoals Office Management of bepaalde projecten.

Zoekt u ook zo’n goede senior Management Assistant? Mail dan nu naar info@zijmaakthetverschil.nl of bel ons op 020 6888 499.